STILTE OPP FOR FLYKTNINGHJELPEN: Angelina Jordan på scenen under TV 2s Artistgalla. Foto: Beate Simarud/Flyktninghjelpen
STILTE OPP FOR FLYKTNINGHJELPEN: Angelina Jordan på scenen under TV 2s Artistgalla. Foto: Beate Simarud/Flyktninghjelpen

Artistgalla ga 5000 nye faddere

Artister som DDE, Bertine Zetlitz og Isac Elliot ga et solid løft for Flyktninghjelpen under lørdagens TV 2-sendte Artistgalla.

– Tusen takk til alle nye faddere, sier Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.

Han er veldig glad for at så mange seere fikk med seg Artistgalla i denne travle førjulstiden.

Viktig arbeid

Lørdag kveld fikk Flyktninghjelpen godt over 5000 nye faddere da TV 2 arrangerte årets Artistgalla. Det opplyser TV 2 i en pressemelding.

TV 2 samlet flere store artister: DDE, Angelina Jordan, Rag’n’Bone, Sigvart Dagsland, Knut Anders Sørum, Aslak Hartberg, Bertine Zetlitz, Håvard Bakke, Tungevaag & Raaban og Isac Elliot.

De bidro alle til å sette fokus på Flyktninghjelpens viktige arbeid for å hjelpe barn som flykter fra krig og katastrofer.

Se Artistgallaen på TV 2 Sumo.

Kan hjelpe flere

Over 65 millioner mennesker er flyktninger i verden dag. Halvparten av disse er barn. Fem millioner flyktninger får allerede hjelp av Flyktninghjelpen. Men takket være de nye fadderne, vil nå enda flere barn få mulighet til å overleve og få tilbake håpet om en fremtid.

– Fadderne våre er viktige for at vi skal kunne være raskt ute i humanitære kriser og gi hjelp til dem som trenger det mest, sier Jan Egeland.

Faddernes månedlige bidrag gjør Flyktninghjelpen i stand til å være raskt på bakken i akutte kriser og gi god hjelp for å dekke grunnleggende behov, slik som husly, mat, rent vann og utdanning til barn på flukt.

– Vi lever i en tid med mange store alvorlige kriser på en gang. Det gir håp å se at så mange her hjemme i Norge ønsker å bidra til å hjelpe barn på flukt, sier Jan Egeland.

Du har fortsatt muligheten til å støtte barn på flukt ved å bli fadder: Send SMS FADDER til 02142