Irritert Wenger: – Hvis de vil til Kina, så må de bare reise

Men Arsene Wenger ser ingen grunn til å bekymre seg for fremtiden til Alexis Sánchez og Mesut Özil i Arsenal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester City – Arsenal på TV 2 Premium og TV 2 Sumo søndag kl. 17.00

Arsenals verdensstjerner Mesut Özil og Alexis Sánchez har 18 måneder igjen av sine kontrakter på Emirates, og føreløpig har ingen av dem valgt å forlenge.

Det skaper selvsagt spekulasjoner i britiske tabloider.

Se Sánchez' hat trick mot Stoke i videovinduet øverst!

Ifølge flere engelske aviser er spesielt Alexis Sánchez ønsket av den styrtrike kinesiske klubben Hebei China Fortune.

Klubben ledes av tidligere Manchester City-manager Manuel Pellegrini og har allerede spillere som Ezequiel Lavezzi og Gervinho i troppen.

Pellegrini sier ifølge The Sun at Sánchez er velkommen, og avisen opplyser samtidig at den kinesiske klubben vil gi angriperen en ukelønn på 5,4 millioner kroner.

– Dersom Alexis ønsker å komme, har vi en klubb for ham akkurat nå. Han kan komme til oss i Kina med en gang, sier Pellegrini.

– Bare å reise til Kina
pressekonferansen foran storkampen mot Manchester City søndag ble Arsene Wenger konfrontert med interessen fra Kina og uttalelsene fra Pellegrini.

Arsenals manager la ikke skjul på hva han synes om avisskriveriene.

– Dersom de vil gå til Kina, så må de bare reise. Jeg har helt andre ting å bekymre meg for før City-kampen, sa Wenger, før han slo fast:

– Jeg tror vi avslutter dette temaet. Det er ingenting mer å si om saken, mente han.

TV 2-ekspert: – Ser ingen grunn til at de forlater Arsenal
Franskmannen understreket nemlig gjentatte ganger at han tror både Özil og Sanchez snart kommer til å sette navnetrekkene sine på nye kontrakter med Arsenal.

Stjerneduoen ble nylig tilbudt nye kontrakter med klubben.

– De har 18 måneder igjen av sine kontrakter, så det er ingen grunn til å bekymre seg. Kanskje trenger dere i avisene enda mer kreativitet, sa en tydelig irritert Wenger.

TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller er overbevist om at både Mesut Özil og Alexis Sánchez blir værende i Arsenal i lang tid fremover.

– Jeg ser ingen grunn til at verken Özil eller Sanchez skal forlate Arsenal. Begge ser ut til å trives i Arsenal og London. Spesielt ser Sanchez ut til å trives i sin nye rolle som spiss. Begge er rundt 28 år og i sin beste alder, så de vil nok pushe på for å få en skikkelig langtidskontrakt med Arsenal nå, sa Møller til TV 2 Sporten tidligere denne uken.