Fotballryktene: – Sánchez lokkes med svimlende ukelønn av tidligere City-manager

Mens Pep Guardiola er på jakt etter ny keeper. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det deilige med fredagen er at det bare er én dag igjen til ny Premier League-runde. Vi korter ventetiden med litt fotballrykter.

Og vi starter i London der fremtiden til Alexis Sánchez har vært et hett tema de siste ukene. Spørsmålet er om Arsenal tar seg råd til å tegne en forbedret kontrakt med chileneren. Dersom det ikke skjer, står flere klare til å hente ham. Blant interessentene er den kinesiske klubben Hebei China Fortune. Klubben ledes av tidligere Manchester City-manager Manuel Pellegrini og har allerede spillere som Ezequiel Lavezzi og Gervinho. Pellegrini sier ifølge The Sun at Sánchez er velkommen, og avisen opplyser samtidig at den kinesiske klubben vil gi angriperen en ukelønn på 5,4 millioner kroner.

– Dersom Alexis ønsker å komme, har vi en klubb for ham akkurat nå. Han kan komme til oss i Kina med en gang, sier Pellegrini.

Pellegrini sier samtidig, ifølge Daily Mirror, at han hadde signert Sánchez da han var City-manager hadde det ikke vært for Financial Fair Play-reglene.

Sánchez figurerer i flere aviser i dag, og Daily Mail hevder å vite at Arsenal vil tilby ham en ny kontrakt med en ukelønn på 1,95 millioner kroner. Sánchez, som har 18 måneder igjen av kontrakten med Arsenal, ønsker derimot 2,7 millioner kroner.

Vi holder oss til kinesisk fotball. Det ser ut til at Chelseas Oscar ender opp i Shanghai SiPG for rundt 600 millioner kroner. Nå skriver Daily Mail at brasilianeren kan få selskap av Cesc Fàbregas i den kinesiske ligaen. Midtbanespilleren kobles til en overgang til Guangzhou Evergrande for 432 millioner kroner etter inneværende sesong. Tidligere Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari er trener i klubben.

Italienske Tittomercatoweb hevder at Arsenal kommer til å gi Chelsea kamp om Genoas offensive midtbanespiller Diego Laxalt. 23-åringen er tenkt som en erstatter for Oscar, men Arsenal kan komme til å stikke kjepper i hjulene til Antonio Conte.

Pep Guardiola ønsker å styrke keeperstallen. Joe Harts fremtid virker å være andre steder enn på Etihad, og Claudio Bravo har ikke fått det helt til. Ifølge The Sun vil Guardiola hente Benficas Ederson Moares – en spiller som ble vurdert da Bravo ble hentet i sommer.

Ifølge Corriere dello Sport, referert av The Telegraph, savner Paul Pogba livet i Torino. Det sier Juventus' Paulo Dybala.

– Jeg snakker fremdeles med Pogba. Vi savner ham for kvalitetene hans og spøkene i garderoben. Han savner også oss. Bare se på tabellposisjonen vår og Manchester Uniteds, sier Dybala.

The Sun skriver at det er en reell fare for Zlatan Ibrahimovic kan komme til å forlate Manchester United i sommer og dra til MLS.

Memphis Depay kommer til å forsvinne fra Manchester United. Spørsmålet er bare hvor han ender opp. Everton har lenge vært linket til nederlenderen, men Toffees kan få konkurranse. Liverpool Echo skriver at Tottenham har kastet seg inn i kampen om kantspilleren. Roma, Wolfsburg og Nice holder også et skjerpet øye på Depay.

På Merseyside har Everton også flere planer for januarvinduet. Ifølge Daily Mirror kommer Everton til å hente Callum Wilson for rundt 215 millioner kroner.

Daily Star skriver at Chelsea sliter i jakten på Hoffenheim-forsvarer Niklas Sule. Bundesliga-klubben er ikke veldig interessert i å selge i januar, men kan bli lokket av en fin sum penger. Det snakkes om ca. 325 millioner kroner.

Samme avis skriver at Southampton er villige til å slenge 180 millioner kroner på bordet for Valencias midtbanespiller Dani Parejo.

Columbus Crews Ola Kamara jaktes på av flere engelske klubber, skriver den amerikanske avisen Metro. Det skal være snakk om et lån mens MLS har sesongpause for den norske spissen som scoret 15 mål for Columbus Crew denne sesongen.