Fikk score for favorittlaget. Nå er fremtiden usikker for kreftsyke Bradley (5)

Ny spredning av kreften til Bradley Lowery gjør at han må i isolasjon. Onsdag fikk han en drømmekveld som maskot for favorittlaget Sunderland.

Femåringen har en sjelden for for kreft og er blitt tatt under vingene til Premier League-laget Sunderland, som han forguder.

I september donerte Everton to millioner kroner for at han skulle få behandling i USA. Også en rekke andre i England har donert midler til guttens behandling.

Bradley Lowery (5) har kreftformen nevroblastom, som er en svulstsykdom som oppstår hos barn.

Nå har kreften spredt seg.

Bradley må derfor i isolasjon den nærmeste tiden. Familien må nå avgjøre om de skal gå for ny behandling eller avslutte den helt.

Jermain Defoe med maskot Bradley Lowery (5).
Jermain Defoe med maskot Bradley Lowery (5). Foto: Lee Smith

For å bøte på den triste beskjeden i førjulstiden fikk Bradley være maskot for Sunderland i kampen mot Chelsea onsdag kveld.

Der fikk han oppleve alt en liten fotballfan kan ønske seg fra favorittlaget.

Øverst i artikkelen ser du hvordan Bradley storkoste seg før Sunderland-Chelsea

Fikk score for favorittlaget

Stjernespiss Jermain Defoe bar ham ut på gresset og introduserte ham for Chelsea-stjernene, som lot seg avbilde med ham og lot ham være med på oppvarmingen.

Høydepunktet for det lille sjarmtrollet var da Diego Costa gjorde slik at han fikk ta straffe mot Chelseas reservekeeper Asmir Begovic – og scoret!

Som om ikke det var nok, ble han hyllet med massiv applaus i kampens femte minutt samtidig som storskjermen viste en Sunderland-drakt med navnet hans på.

Bradley har mottatt tusenvis av julekort fa hele verden og Sunderland har ordnet en tur til Harry Potter World for ham, skriver Daily Mail.