– Jeg har bare vondt av mannen

Topptrenere i dansk håndball i håndgemeng etter kampslutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var onsdag kveld at KIF Kolding København slo topplaget Bjerringbro-Silkeborg i den danske ligaen.

KIF Kolding København vant 26-24, men det var etter kampslutt temperaturen nådde maks.

For da BSV-trener Peter Bredsdorff valgte å gå inn mot midten av banen i stedet for å gå bort til sin kollega Carlos Ortega for å takke for kampen, så kokte det over for spanjolen.

– Det er ekstremt grenseoverskridende. Jeg har aldri opplevd noe lignende. Jeg har bare vondt av mannen og av at han har et sånt stressnivå selv om han vinner, sier Bredsdorff til JydskeVestkysten.

Avisen skriver at Bredsdorff hadde latt seg provosere av at Ortega hadde tatt timeout ti sekunder før slutt når kampen allerede var avgjort.

– Jeg dytter ham hardt i skulderen og sier at han skal si takk for kampen til meg, slik jeg gjorde da vi tapte for dem, svarer Ortega.

Ortega mener at Bredsdorff bevisst lot være å takke ham for kampen, noe som provoserte ham.

– Pulsen er høy på det tidspunktet og han sier at han gikk for å vinne med ytterligere et mål. Det er kamper i kampen og det er det også utenfor banen. Så skjer det nok en misforståelse, som det kan skje med ulike kulturer i sånne situasjoner. Men så er ikke dette heller noen stor skandale, sier sportssjef i KIF Lasse Boesen til dansk TV 2.

Boesen mener episoden ikke er så alvorlig. Ortega ble tildelt rødt kort, men vil ikke få noen karantene.

– Fra min side er det ikke mer å koke suppe på her. Selvfølgelig er det ikke noen som skal slå eller dytte på eller utenfor banen. Det er jo alle enige om. Men omvendt sett så handler det seg også om sportsånd og at man oppfører seg ordentlig også om man taper, sier han.