Rasende Rooney smalt skoen i glassveggen i sinne

Wayne Rooney var tydelig forbannet da han ble byttet ut mot Crystal Palace. José Mourinho har forklaringen på sinneutbruddet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic scoret målene som sørget for at Manchester United vant 2-1 på Crystal Palace onsdag kveld.

Men etter kampen var det ikke bare Zlatans sene matchvinner-scoring som kapret overskriftene.

Se Rooneys reaksjon etter å ha blitt byttet ut øverst!

Wayne Rooney, som startet kampen for Manchester United, var åpenbart forbannet og frustrert da han byttet ut ti minutter før slutt.

Rasende Rooney skapte storm i sosiale medier
TV-bildene av en illsint Rooney som tilsynelatende kranglet med fjerdommenen på vei til innbytterbenken, og senere tok av seg fotballskoene og smelte dem i veggen på innbytterbenken, spredte seg som ild i tørt gress på sosiale medier.

– Han er ikke spesielt happy. Dette er bilder av José Mourinho og Wayne Rooney, og kapteinen er ikke blid, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller om bildene av en illsint Rooney som ble vist i reprise under TV-sendingen.

Rooneys reaksjon etter å ha blitt byttet ut førte umiddelbart til spekulasjoner et betent forhold mellom kapteinen og manager José Mourinho.

Enkel forklaring fra Mourinho
Men forklaringen på Rooneys sinneutbrudd er ganske enkel, ifølge manager José Mourinho.

– Han var rasende etter at vi ikke fikk et straffespark i andre omgang, fortalte Mourinho på pressekonferansen etter seieren.

– Rooney var sint på dommeren, og klaget også til fjerdedommeren, utdyper Manchester Uniteds manager.

Situasjonene Rooney skal ha reagert på var ifølge en tydelig hands av en Palace-forsvarer i feltet og Juan Matas annullerte scoring for offside etter 70 minutter.

Gir ikke opp kampen om fjerdeplassen
Manchester United tok sin andre strake seier i Premier League etter å ha slått Palace 2-1 på Selhurst Park. Rødtrøyene fra Old Trafford ligger på en sjetteplass på tabellen, hele 13 poeng bak ledende Chelsea.

Avstanden opp til Manchester City på fjerdeplass er imidlertid bare seks poeng. José Mourinho har ikke gitt opp håpet om å ende blant de fire beste lagene.

– Vi gjør nok for å henge med. Hadde vi hatt poengene fra de uavgjortkampene vi har hatt hjemme, som vi gjorde mer en nok for å vinne, ville vi vært nære toppen. Men vi tapte de poengene, og akkurat nå jobber vi for å tette gapet. Det er tre kamper igjen i år, så la oss se hva som er mulig å gjøre i siste halvdel av sesongen, konstaterte United-sjefen.