Mener Rojo burde fått rødt kort for denne taklingen

For andre gang på to uker kunne Marcos Rojo puste lettet ut etter farlige taklinger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alan Pardew mener Manchester United var heldige som kunne gå til pause med elleve spillere på banen onsdag kveld. Crystal Palace-manageren er tydelig på at Marcos Rojo burde fått direkte rødt kort for taklingen av Wilfried Zaha.

– Man kan ikke takle sånn
United-stopperen kastet seg inn med to strake føtter for å stoppe den hurtige kantspilleren. Dommer Craig Pawson ga bare Rojo det gule kortet.

Hendelsen kommer bare halvannen uke etter at Rojo stemplet Evertons Idrissa Gueye med samme metode. Også da slapp han unna med gult kort.

– Det så ikke bra ut fra sidelinjen. Han hopper han inn med begge beina, og på alle møtene jeg har vært på er det et rødt kort, sier Pardew ifølge Telegraph.

Se taklingen i videovinudet øverst på siden og trekk din egen konklusjon!

Også i TV 2s Premier League-studio mente man at Rojo slapp billig unna også denne gangen.

– Det er et sjansespill av Rojo. Han lever farlig. Det er rart at han ikke har lært. Dersom han treffer, er det rødt etter regelboken, sier Brede Hangeland.

Budskapet var det samme i BBCs Match of the Day.

– Vi så det mot Everton, og han kom unna med det. Man kan ikke takle sånn. Det ville ha endret kampen totalt, sier Alan Shearer.

Men enigheten blant ekspertene om at Rojo burde blitt utvist blir ikke repetert av Manchester United-manager José Mouinho. Han ristet på hodet og ville ikke snakke om tofotstaklingen da han ble spurt etter kampen, men brukte istedenfor anledningen til å hylle argentineren.

– Nei, Rojo spiller fenomenalt. Jeg diskuterte ikke Rose-taklingen, jeg diskuterte ikke David Luiz-taklingen, jeg kommer ikke til å diskutere Rojo-taklingen, sier Mourinho.

– Aggressiv og ren spiller som spiller sin beste fotball i karrieren.

Zlatan stod frem
Mourinho hadde langt mer positive ting å se tilbake på enn Rojos takling onsdag kveld. Zlatan Ibrahimovic dukket opp like før slutt og reddet tre poeng. Omsider har United-laget fått litt vind i seglene med to kamper på rad med tre poeng.

Mulighetene er gode for å bygge videre på det når turen går til West Brom.