United fikk problemer i London – så dukket Zlatan opp

Svensken sikret tre viktige poeng for Manchester United to minutter før slutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Crystal Palace - Manchester United 1-2 (0-1):

United har slitt med å finne formen denne høsten. Forrige runde tok de en viktig seier borte mot Tottenham. Onsdag hadde mulighet til å ta sin andre strake seier på fire dager.

Mourinho & co tok ledelsen på Selhurst Park. Men etter hvilen utlignet vertene.

Etter 70 minutter satte Mata ballen i mål, men det ble vinket for offside.

Det kunne se ut som at det gikk mot nok et skuffende resultat for United, men like før slutt dukket en svenske opp.

Zlatan Ibrahimovic sikret tre meget viktige poeng da han scoret sitt niende mål for sesongen, to minutter før full tid, etter forarbeid av Pogba.

– Premier League ville ha meg, og de fikk meg, slår svensken fast i kampintervjuet med Viasat etter kampslutt.

Han er fornøyd med å ha avgjort kampen.

– Jeg foretrekker å gjøre det tidligere. Muligheten kom etter en god pasning fra Paul (Pogba). Jeg prøvde å treffe mål. Det øyeblikket var viktig, og det ga oss tre poeng, sier matchvinneren ved kampslutt.

Det kunne se ut som at 1-0-scoringen burde vært annullert for både hands og offside.

– Det kan være. Det skjedde så fort. Jeg prøvde å legge ballen ned til Paul fordi jeg så han var fri. Det kan hende den var borti armen min, og så i brystet, men jeg må se bildene, forteller Zlatan om situasjonen.

– Dette er en tøff arena å komme til. Vi måtte jobbe for seieren i dag. De tre poengene er veldig viktig, sier lagkamerat Pogba etter seieren.

Se målene i videovinduet øverst!

Tvilsomt mål
Wayne Rooney var tilbake i startoppstillingen til José Mourinho.

United-kapteinen er bare ett mål fra å tangere scoringsrekorden til United-legenden Bobby Charlton.

Det var tydelig at 29-åringen hadde lyst på det 249. målet.

Etter 38 minutter spilte gjestene seg til kampens første store mulighet.

Pogba la en nydelig chip mot Rooney, som banket til på halvvolley. Ballen suste mot det nærmeste hjørnet, men der ventet Hennessey som reddet godt.

Like før pause fikk United frispark. Mata curlet ballen inn i feltet. Zlatan fikk brystet ballen ned til Pogba. Helt på offsidegrensen fikk franskmannen en enkel jobb med å trille ballen inn i nettet.

– Jeg mener det er offside. Ut fra disse bildene ser det ut som at Pogba er innenfor, sa Petter Myhre i TV 2s Premier League-studio.

– Det kan se ut som en aktiv hånd fra Zlatan i det han skal legge ballen ned. Og så ser man at Pogba er innenfor, og dermed så skulle det vært blåst, sa Brede Hangeland.

Annullert scoring
20 minutter ut i andre omgang var lagene like langt.

James McArthur utlignet, og det så ut som at United nok en gang skulle gå av banen med et skuffende resultat.

Juan Mata satte ballen i nettet etter 70 minutter, men det ble vinket for offside og dommeren annullerte scoringen.

Like før slutt sikret Ibrahimovic seieren for gjestene. Paul Pogba fant svensken inne i 16-meteren, og med ett touch satte Zlatan ballen i det lengste hjørnet.

– Vi var det beste laget. De hadde en liten opptur da de fikk scoringen. Etterpå hadde vi en god periode. Vi dominerte og vant fortjent til slutt, sier Mourinho, som ikke ville kommentere noen av dommeravgjørelsene.

Manchester United er nå seks poeng bak en topp fire plassering.

– Vi gjør nok for å henge med. Hadde vi hatt poengene fra de uavgjortkampene vi har hatt hjemme, som vi gjorde mer en nok for å vinne, ville vi vært nære toppen. Men vi tapte de poengene, og akkurat nå jobber vi for å tette gapet. Det er tre kamper igjen i år, så la oss se hva som er mulig å gjøre i siste halvdel av sesongen, sier United-sjefen.

Slik stilte lagene:

Palace (4-4-2): W. Hennessey - J. Ward, S. Dann, D. Delaney, M. Kelly - J. McArthur, M. Flamini, Y. Cabaye - L. Chung-yong - W. Zaha, C. Benteke.

United (4-3-3): D. de Gea - E. Bailly, P. Jones, M. Rojo, D. Blind - Ander Herrera, M. Carrick, P. Pogba - J. Mata, Z. Ibrahimovic, W. Rooney.