ER VENNER ETTER SKILSMISSEN: Jennifer Garner (44) og Ben Affleck (44) blir berømmet for hvordan de bevarer vennskapet og deler omsorgen for barna etter skilsmissen. Her er de avbildet på Oscar-festen i 2013.
ER VENNER ETTER SKILSMISSEN: Jennifer Garner (44) og Ben Affleck (44) blir berømmet for hvordan de bevarer vennskapet og deler omsorgen for barna etter skilsmissen. Her er de avbildet på Oscar-festen i 2013. Foto: Jordan Strauss

Ben Affleck med kjærlighets-erklæring til ekskona

Det finnes ingen bitterhet mellom stjernene Ben Affleck og Jennifer Garner, som ble skilt for ett år siden.

Skuespillerparet Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (44) ble skilt i 2015 etter ti års ekteskap.

Men i motsetning til en rekke andre kjente Hollywood-forhold som har tatt slutt, som Angelina Jolie og Brad Pitt, og Johnny Depp og Amber Heard, har det ikke blitt noen offentlig skittentøyvask i ettertid.

Tvert imot er begge to opptatt av å snakke pent om hverandre hver gang de får mulighet. Og da Ben Affleck snakket ut i en 45 minutters prat med New York Times' TimesTalks, kom han også med en kjærlighetserklæring til kona.

– Hun er den mest fantastiske mammaen i verden, sa han til journalisten Chip McGrath.

ET EKTE FORHOLD: Jennifer Garner og Ben Affleck på Oscar-utdelingen i 2013.
ET EKTE FORHOLD: Jennifer Garner og Ben Affleck på Oscar-utdelingen i 2013. Foto: Robyn Beck

Barna er det største han har oppnådd

Og da han fikk spørsmål om hva som var det største han hadde oppnådd, svarte han at det var barna Samuel (4), Violet (11) og Seraphina (7), som han har sammen med Garner.

– Det største jeg har opplevd, uansett om du tar med karrieren eller ikke, var barna sine fødsler. Det å se barna mine komme inn i verden, sa han.

– Det er en glede å være sammen med dem. Jeg tror meningen med livet er å skape gode mennesker, sa Affleck videre.

– Det var et ekte forhold

Skuespillerparet har blitt berømmet for hvordan de har tatt seg av barna sammen etter skilsmissen. Ifølge Daily Mail bor de fortsatt sammen og deler likt på omsorgen for barna, og de har blitt observert under koselige middager sammen.

Garner har også snakket varmt om det ti år lange ekteskapet:

– Det var et ekte forhold. Det var ikke skapt for kameraene. De var viktig for meg å bli i det forholdet, men det fungerte ikke, fortalte Garner til Vanity Fair i mars i år, og hadde ikke et vondt ord å si om eksmannen.