Fotballryktene: – Ettertraktet stopperkjempe velger City

Virgil van Dijk vet hvor han vil spille om han forlater Southampton..

Se nyeste Premier Leaks øverst.

Ah, den glade adventstid – eller førovergangsvindutid.

Ryktebørsen går på høygir. Spillere linkes hit og dit. Noe av det har en større sannhetsgehalt enn annet.

Men her er ryktene for onsdag 14. desember:

Chelsea har akseptert et bud på i overkant av 600 millioner kroner for Oscar, skriver Daily Telegraph. Brasilianeren har samtidig sagt til lagkameratene at han kommer til å forlate klubben.

Samtidig har manager Antonio Conte ikke kunnet garantere at Cesc Fabregas er i Chelsea etter at overgangsvinduet er over, ifølge London Evening Standard.

Chelsea ønsker seg Southampton-forsvarer Virgil van Dijk, i likhet med en rekke andre av Premier Leagues toppklubber. Samtidig skriver London Evening Standard at fremtiden til kaptein John Terry (36) ikke vil bli avgjort før slutten av sesongen.

En gladmelding til Manchester City og en Pep Guardiola under press er at Van Dijks førstevalg er å jobbe sammen med Guardiola i City. Det er Daily Record som melder om Van Dijks preferanser. 25-åringen er tidligere blitt linket til både Arsenal, Liverpool og Manchester United.

Daily Mirror har saken om at Southampton-manager Claude Puel benekter at det er en overgangsklausul verd 250 millioner kroner i Van Dijks kontrakt. Den sørengelske klubben vil ha i overkant av 400 millioner for nederlenderen.

Arsenal er nær ved å skrive nye kontrakter med Olivier Giroud og Francis Coquelin, melder Daily Mail. Samtidig er klubben optimist med tanke på å knyte Mesut Özil til klubben i en ny femårskontrakt. De er mer bekymret for Alexis Sanchez' fremtid.

Chelsea og Bayern München er blant flere klubber som følger med på situasjonen til Tottenhams Eric Dier. En av forrige sesongs store profiler sliter med spilletiden på White Hart Lane, særlig på midtbanen, etter ankomsten av Victor Wanyama. Det er The Times som melder interessen fra London-rivalen og den europeiske giganten.

Det er viktig å tenke langsiktig i fotball, og det har Manchester United tatt innover seg. Ifølge Squawka er Manchester United nær ved å hente den 15 år gamle Ajax-spissen Daishawn Redan, som allerede har spilt for Nederlands U17-landslag.

Samtidig blir det opprydningssalg på Old Trafford i januar. Daily Mail rapporterer at både vingen Memphis Depay og midtbanespilleren Morgan Schneiderlin kan forlate klubben til fordel for Everton i januar.

Chelsea, Barcelona og Bayern München ønsker seg Rangers' stortalent Billy Gilmour, skriver The Sun. Skotten er bare 15 år gammel.

19 år gamle Wilfried Ndidi har bestått den medisinske testen hos Leicester, melder The Guardian. Nigerianeren kommer fra Genk i januar dersom opplysningene til avisen stemmer.

Også Liverpool er på tenåringsjakt. De vil ha Borussia Dortmunds 18 år gamle amerikanske ving Christian Pulisic, men har fått beskjed av den tyske klubben å ligge unna stortalentet, skriver Bild.

Men Liverpool er også interessert i mer etablerte spillere. Sassuolos 25 år gamle spiss Gregoire Defrel står på listen til Jürgen Klopp, og både Liverpool og West Ham forbereders seg på å by på spissen ifølge CalcioMercato.

Everton ønsker seg russiske Alan Dzagojev, men agenten sier at en lukrativ overgang til Kina frister mer, skriver Sport Express.