Vi kårer tidenes Farmen-deltakere:

Hvilken Farmen-flørt er den mest minneverdige?

FARMEN-FLØRTER: 
FARMEN-FLØRTER:  Foto: Karin Jonassen og Simon Fjeld Mengaaen, Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen, og Geir Ove Johnsen og Ann Kristin Loraas. Hvordan det har gått med parene kan du lese i saken. Foto: TV 2.
Gjennom 15 år med Farmen har vi sett mye romantikk. Vi kårer tidenes største Farmen-flørt!
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden 2001 har 12 sesonger av Farmen blitt sendt på TV 2.

Totalt avskåret fra omverdenen og på en gård 100 år tilbake i tid, er det mange som har funnet rom for litt romantikk i løpet av Farmen-oppholdet.

Noen av de som fant kjærligheten er fortsatt sammen, noen har flyttet sammen og fått barn, mens andre forhold ble med litt klining og kos.

TV 2 skal kåre tidenes største Farmen-øyeblikk, og i denne saken ønsker vi at at publikum skal være med og stemme frem hvilken flørt som er mest minneverdig!

Vinnerne blir annonsert rundt nyttår.

Les om alle Farmen-parene lenger ned i saken.

1. Jarle Pedersen og Cathrine Lund (2001)

Jarle Pedersen og Cathrine Lund var to av deltakerne som var med i den aller første sesongen av realityprogrammet. De fant tonen under innspillingen, og en stund etter at programmet var over, ble de et par.

Jarle og Cathrine flyttet sammen og fikk barn sammen etter Farmen-innspillingen.

De opplevde en enorm interesse fra både mediene og publikum etter serien, og måtte få seg hemmelig nummer etter innspillingen.

TV 2 har vært i kontakt med paret, som ikke ønsker å kommentere saken.

2. Geir Ove Johnsen og Ann Kristin Loraas (2008)

Geir Over Johnsen og Ann Kristin Loraas fant raskt tonen under Farmen i 2008. De delte seng og klinte til i badestampen, på det som er et klippene som kanskje vi huskes best fra Farmens historie.

Men det ble ikke bare rosenrødt inne på Farmen. Det ble mange intriger, og de kranglet heftig foran kamera da Geir Ove ønsket å spolere ukesoppdraget – noe Ann Kristin var sterkt imot.

Men da Geir Ove tapte i tvekamp og måtte reise hjem, ble det en svært tårevåt avskjed mellom de to. Men like etter finalen det året, kunne de avsløre at forholdet deres var over.

3. Karin Jonassen og Simon Fjeld Mengaaen (2010)

Karin Jonassen og Simon Fjeld Mengaaen fant tonen da de var med i sjette sesong av Farmen. De danset rundt på tunet og innførte en hel del romantikk til gården. Karin innrømmet at hun ble svært forelsket, og det ble en trist avskjed da Karin måtte reise hjem.

Men de ble ikke kjærester før etter at Farmen var over, og de flyttet sammen ett år etter at de kom hjem fra Farmen-gården på Tranøya.

TV 2 har vært i kontakt med paret, som kan fortelle at forholdet tok slutt for noen år siden, men som ikke ønsker å kommentere noe utover det.

4. Synne Bolstad og Morten Emil Bergan (2011)

Synne Bolstad og Morten Emil Bergan møttes under innspillingen på Storøy gård i 2011. Det var forelskelse ved første blikk, og mye romantikk inne på Farmen.

Etter innspillingen kunne de avsløre at de var blitt kjærester – også tilbake i nåtid, og Synne sa at hun hadde møtt mannen i sitt liv.

Tidligere i høst kom nyheten om at de to var forlovet, etter seks år som kjærester.

5. Ingvild Skare Thygesen og Endre Aabrekk (2012)

I 2012 var det Ingvild Skare Thygesen og Endre Aabrekk som sto for romantikken i løpet av Farmen-innspillingen, og det ble også dette året kyssing foran kamera.

Ingvild vant Farmen det året, etter å ha danket ut sin fremtidige kjæreste i melkespannholding. Endre imidlertid sa at han var glad for at det var Ingvild som slo han.

Etter finalen fikk de en del oppmerksomhet da de la ut en annonse på Finn.no hvor de søkte etter bolig i Oslo. De poserte sammen på bilder i annonsen.

Etter åtte måneder gikk de imidlertid hver til sitt.

6. Kristina Austrheim Bratten og Lasse Rød Hansen (2013)

I niende sesong av Farmen ble både seerne og de andre deltakerne overbevist om at turtelduene Kristina Austrheim Bratten og Lasse Rød Hansen var blitt et par.

De flørtet mens de andre arbeidet på åkeren, svingte seg på dansegulvet, og ble kalt for kjærestepar av med-deltaker Morten Heggdal.

Men de to sto hardnakket på at de ikke var kjærester, at de bare var blitt gode venner og kom godt overens.

– Vi er absolutt ikke kjærester. Jeg er singel, og det tror jeg Lasse også er, sa Kristina etter innspillingen.

7. Alina Vassnes og Magnus Melkeraaen (2014)

Også med Magnus og Alina i tiende sesong gikk det rykter om romantikk. De sov ved siden av hverandre, og med-deltakeren Stine Sørum (30) mente at det var mye tafsing og kysselyder om nettene.

De sa imidlertid selv at de ikke var noe mer enn gode venner inne på Farmen. Etter at innspillingen var over, ville de bruke litt tid til å finne ut om de kunne bli noe mer. De ble etter hvert enige om å bare fortsette som venner.

– Vi har satt en strek og vil ha et godt vennskap videre, sa Magnus til TV 2 en stund etter innspillingen.

– Vi var ikke helt der, men så trodde resten av Norge at vi var det. For litt siden sa jeg at jeg aldri ville finne noen, og så plutselig står det i Se og Hør at jeg har type, sa Alina.

8. Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen (2015)

I 2015 fulgte seerne spent med på den gryende romansen mellom Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen. Kjæresteryktene svirret, og det var ikke vanskelig å se at de hadde et godt øye til hverandre.

– Han er en kjekk og veldig fin og snill fyr, sa Charlotte under innspillingen.

Men paret ble aldri offisielt et par. De ville bruke litt tid på å finne ut av om de kunne bli kjærester, men i april i år kunne de fortelle at romantikken var over.

Mandag 2. januar klokken 21.40. er det sesongpremiere på «Farmen kjendis» på TV 2. Her kan du se hvilke 12 norske kjendiser som skal delta.


Lik TV 2 Underholdning på Facebook