En BMW 5-serie er ikke det verste stedet å bli innesperret. Bildet viser et 2015 BMW 5-serie interiør, og er ikke fra bilen i artikkelen.
En BMW 5-serie er ikke det verste stedet å bli innesperret. Bildet viser et 2015 BMW 5-serie interiør, og er ikke fra bilen i artikkelen.

Stakk av med BMW – så ble han låst inne i bilen

Moderne teknologi fikser det meste!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Moderne teknologi er i stand til det meste. Noe en biltyv i den amerikanske staten Washington fikk erfare.

En nygift kvinne i byen Seattle oppdaget til sin fortvilelse at hennes BMW 550i var borte, dagen etter bryllupet.

Det viste seg at en venn hadde etterlatt bilen ulåst med nøklene inni bilen, etter å ha lånt den (Nå kan man jo spørre hva slags venn det er som lar bilen stå ulåst med nøklene inne i bilen, men vi lar det ligge i denne omgang...).

Kom seg ikke ut

Ifølge SPD Blotter som rapporterer om kriminalnyheter i byen, ble tyveriet meldt inn til politiet i Seattle, som på sin side kontaktet BMW. De ansatte på hovedkvarteret var istand til å oppgi en nøyaktig posisjon på den stjålne bilen, men de klarte mer enn som så.

Her setter BMW ny rekord

For de fant også ut at tyven var inni bilen, og låste dørene på den, slik at tyven ikke kunne komme seg ut. Dermed var gjerningsmannen fanget inne i bilen han selv hadde stjålet.

Sov bak rattet

I mellomtiden rykket politiet ut til den oppgitte posisjonen, og 45 minutter etterpå hadde de funnet bilen med tyven bak rattet.

Han satt og sov bak rattet med motoren i gang, i en bakgård. Da tyven oppdaget politiet, prøvde han å stikke av, men ble fort overmannet.

Mannen ble arrestert for biltyveri, samt oppbevaring av narkotika (meth-amfetamin), og ble tatt med til King County Jail.

Moralen for alle biltyver: Stjæl noe gammalt ræl istedet!

Denne står til terningkast 6