Fotballryktene: – Vil sprenge banken for å hente Chelsea-stjerne

Oscar er ønsket i Kina av André Villas-Boas.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se nyeste episode av Premier Leaks øverst.

Ah, den glade adventstid – eller førovergangsvindutid.

Ryktebørsen går på høygir. Spillere linkes hit og dit. Noe av det har en større sannhetsgehalt enn annet.

Men her er ryktene for tirsdag 13. desember:

Oscar har ikke fått mye tillit i Chelsea denne høsten. Nå kan han få en gyllen retrettmulighet i januar. Ifølge Telegraph skal Shanghai-manager André Villas-Boas være villig til å bruke 60 millioner pund, rundt 600 millioner kroner på å lokke brasilianeren til kinesisk fotball. Avisen skriver at Chelsea ikke kan takke nei til fantasisummen, mens spilleren selv skal være åpen for å flytte langt på seg. Tanken på en dobling av lønnen er nok fristende.

Cesc Fabregas har ikke vært Antonio Contes mest betrodde mann denne sesongen, og nå kan Chelsea-stjernen være på vei til Italia. Il Tempo melder at Roma ønsker å låne 29-åringen. The Mirror skriver at avtalen kan bli gjort permanent og at Roma er villig til å bytte bort Antonio Rudiger eller Radja Nainggolan i bytte for spanjolen. Begge er spillere som Chelsea har vært interessert i før.

For Arsenal sin del er de kanskje viktigste signeringene spillere de allerede har. Og ifølge generalsekretær David Miles ser det ganske bra ut med tanke på nye kontrakter til Mesut Özil og Alexis Sánchez. Metro har saken.

Manchester City sliter for tiden, men løsningen blir ikke å kaste penger ut i overgangsmarkedet. Med unntak av Gabriel Jesus, som kommer fra Palmeiras, vil det ikke komme flere spillere inn på Etihad, skriver Manchester Evening News.

Men her strides avisene. Ifølge The Sun har Pep Guardiola fornyet interessen i Leonardo Bonucci. Det skrives at City-manageren har fått opp øynene etter kjempesmellen mot Leicester i helgen og at Juventus-stopperen er mannen som kan fikse problemene. Men Juve lar nok ikke 29-åringen gå gratis akkurat.

Ifølge Shields Gazette er Liverpool interessert i Newcastle-stopper Jamaal Lascelles. 23-åringen har blitt linket til Chelsea, men de røde sies nå å være i førersetet i kampen om den tidligere U21-landslagsspilleren. Liverpool har imponert offensivt denne sesongen, men ikke fullt så mye defensivt og Jürgen Klopp har identifisert Lascelles som en mann for Merseyside-klubben.

Sunderland ligger sist i Premier League, og nå står de også i fare for å miste stopperkjempen Lamine Kone. West Ham står klar med sjekkheftet og 190 millioner kroner for å utløse 27-åringens overgangsklausul, skriver Daily Express. Det vil i tilfelle også kunne være dårlig nytt for Håvard Nordtveit.

Aston Villa ønsker seg Carl Jenkinson på lån fra Arsenal, men vil også forsterke stallen ytterligere. Ifølge The Sun har Birmingham-klubben lagt inn ett 105-millioner kroners bud på Norwich-ving Robbie Brady.

Samtidig er Trabzonspor interessert i spissfloppen Libor Kozak, melder Medya Trabzon.

José Mourinho vil ikke akseptere at keeperen Sam Johnstone signerer på lån for Wolverhampton, skriver The Telegraph. Dette fordi han ikke er fornøyd med hvordan ulvene har behandlet den 19 år gamle forsvareren Cameron Borthwick-Jackson - som har vært på utlån til klubben.

Matteo Darmian vil heller ikke forlate Manchester United. Han insisterer ifølge ESPN på at han er fornøyd med livet i en av de største klubbene i verden.

Leicester vil forsterke før sluttspillet i Champions League, og kampen for å overlve i Premier League, og er i samtaler om å hente Gremios 21 år gamle defensive midtbanespiller Walace. Kanskje det er mannen som kan erstatte jobben N'Golo Kanté gjorde i fjor, skriver The Sun.

Han kom til Chelsea som et kjempetalent, men Lucas Piazon har aldri slått gjennom. Nå er han på lån hos Fulham og håper å imponere såpass at han kan skifte London-klubb permanent, skriver Get West.