Klopp slo tilbake mot Gary Neville-kritikk

– Han viste at han slet med en jobb der han skulle vurdere spillere, så hvorfor skal vi la ham snakke om spillere på TV?

På pressekonferansen før onsdagens bortemøte med Middlesbrough måtte Liverpool-manager Jürgen Klopp nok en gang snakke om den svake formen til keeper Loris Karius, som i de to siste kampene har sluppet inn mål etter tabber.

Først ville ikke manageren delta i debatten via media, men så klarte han ikke å holde seg.

– Nå har dere overskriften deres. Vær så god! sa Klopp med et lurt smil da han var ferdig med en lengre tirade om kritikk fra eksperter som Gary Neville og Jamie Carragher.

Se Klopp ta for seg ekspertene øverst i artikkelen

De to sistnevnte har kommet med klare råd om at 23 år gamle Karius bør få en periode på innbytterbenken.

Klopp mener spillerne som nå er blitt eksperter i media har glemt hvordan det var å bli kritisert.

– Neville-brødrene - og spesielt han som var manager (Gary, journ. anm.) - burde vite at for mye kritikk hjelper aldri. Men jeg vil tro at han ikke er interessert i å hjelpe en Liverpool-spiller, sa Klopp før han kom med et stikk til Gary Nevilles rundt fire måneder lange periode som manager i Valencia der broren Phil var assistent.

– Han viste at han slet med en jobb der han skulle vurdere spillere, så hvorfor skal vi la ham snakke om spillere på TV?

Han la så til at han ikke tror tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher snakker veldig positivt om Manchester United-spillere i sin rolle som ekspert.

– Så åpenbart liker ikke Neville-brødrene Liverpool, men jeg har ikke noen problemer med det, hevdet han og avsluttet:

– Du kan si til Gary Neville at jeg ikke er på Twitter. Hvis han vil si meg noe, er ikke Twitter til hjelp.