HAR TATT PAUSE FRA KJENDISLIVET: Selena Gomez viste seg offentlig for første gang på tre måneder under American Music Awards 2016 i slutten av november. Foto: Valerie Macon/AFP Photo
HAR TATT PAUSE FRA KJENDISLIVET: Selena Gomez viste seg offentlig for første gang på tre måneder under American Music Awards 2016 i slutten av november. Foto: Valerie Macon/AFP Photo

Selena Gomez er tilbake etter måneder med stillhet: – Jeg var helt ødelagt på innsiden

Dronningen av Instagram tok en 90 dagers lang pause fra mobiltelefonen og sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sommer kom popstjernen Selena Gomez med en sjokkbeskjed til fansen: Hun avlyste turneen sin i Sør-Amerika og Europa, deriblant konserten som skulle holdes i Oslo 13. oktober.

Årsaken til avlysningen var at hun slet med symptomer på hennes kroniske sykdom lupus, som innebar både panikkangst og depresjoner.

I hele høst har Gomez tatt en pause fra popstjernekarrièren. Nå begynner hun derimot sakte men sikkert å komme tilbake i rampelyset.

For noen uker siden dukket hun opp på den røde løperen under American Music Awards. Da hun vant prisen i klassen for «beste kvinnelige artist innen pop og rock», holdt hun en rørende takketale der hun forklarte hvorfor hun trengte å trekke seg tilbake fra offentligheten.

– Jeg tror jeg trygt kan si at de fleste av dere kjenner til livet mitt, enten jeg liker det, eller ikke. Og jeg måtte stoppe. For jeg hadde alt, men jeg var helt ødelagt på innsiden, sa hun fra scenen.

– Jeg fikk alt til å henge sammen godt nok til å ikke skuffe dere, men jeg tok meg så mye sammen at jeg skuffet meg selv isteden, sa hun.

Tilbake til sitt gamle liv

Ifølge E News jobber nå Gomez forsiktig med å komme tilbake til sitt gamle liv. I det siste har hun blitt sett på restaurant i Santa Monica med sine venner, hos en frisørsalong og på trening med sin personlige trener.

Til det amerikanske helse-nettstedet Thrive Global har Gomez fortalt at hun senker skuldrene ved å lage mat eller ta en lur. Hver morgen starter hun med strekke- og pusteøvelser.

Levde uten mobiltelefon

Gomez har også levd 90 dager uten mobiltelefon, avslørte hun til Thrive Global.

– Det var den mest forfriskende og beroligende følelsen. Nå bruker jeg sjeldent telefonen min, og bare et begrenset antall mennesker har tilgang til meg, sa hun til Thrive Global.

I disse 90 dagene var Gomez heller ikke aktiv på Instagram, hvor hun har over 100 millioner følgere. Kontoen hennes er verdens mest populære Instagram-konto.

For to uker siden brøt hun stillheten, da hun delte et bilde av seg selv og en stor gruppe fans.

– Jeg har mye å være takknemlig for i år. Dette året har vært det vanskeligste, men også det mest givende hittil, skrev hun, før hun takket fansen for all støtten.