Fotballryktene: – Cavani er ønsket i Manchester

Mens Pep Guardiola vil erstatte Gaël Clichy med Danny Rose.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se nyeste episode av Premier Leaks og en helfrekk straffevariant fra en tidligere toppspiller øverst!

12. desember. Tre uker til overgangsvinduet åpner.

Det koker på ryktebørsen, og i mange klubber diskuteres nå ulike løsninger på problemer – eller måter de kan forsterke laget på.

Her er ukestartens rykter:

Manchester United fikk en etterlengtet seier over Tottenham i helgen, men José Mourinho ser etter måter å gjøre laget bedre på - også på lang sikt. Ifølge Daily Express er han interessert i å hente PSG-spiss Edinson Cavani som en langsiktig erstatter for Zlatan Ibrahimovic.

Manchester City-keeper Claudio Bravo har fått en del kritikk, men til sommeren kan det åpne seg en ny mulighet for Samir Handanovic. Pep Guardiola var interessert i Handanovic i sommer, og nå kan det åpne seg en mulighet dersom Inter ikke kommer til Champions League neste sesong. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Samtidiig melder Daily Mail at Guardiola vil få 210 millioner kroner øremerket til å erstatte den franske venstrebacken Gaël Clichy. En het kandidat er Tottenhams Danny Rose.

MÅLSCORER: Edinson Cavani etter scoring mot Nice. 
MÅLSCORER: Edinson Cavani etter scoring mot Nice.  Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Juventus og Arsenal slåss om Monacos midtbanespiller Gabriel Boschilla. Det skriver Tuttosport. 20-åringen har briljert i Ligue 1 denne sesongen, og vil nesten garantert forlate Monaco.

Arsenal er i kontraktsforhandlinger med flere spillere - en av dem skal ifølge Arséne Wenger være Alex Oxlade-Chamberlain, men ifølge Mirror har de ikke faktisk snakket sammen om en ny avtale.

Carl Jenkinson er en av Oxlade-Chamberlains beste kamerater, og høyrebacken kan være på vei bort fra Arsenal. Jenkinson har fått sjansen et par ganger denne sesongen, men har fått mye kritikk av Arsenal-fansen og han ble forskånet fra å spille mot West Ham - til tross for at han var den eneste friske høyrebacken. Nå ønsker Aston Villa å låne Jenkinson, melder Birmingham Mail.

London-laget ga Stoke en fotballeksjon i helgen, men Stoke-manager Mark Hughes vil likevel gjøre Bruno Martins Indi, innlånt fra Porto, til et permanent medlem av stallen. Det skriver Mirror.

Paris Saint-Germain er interessert i Real Madrid-stjernen James Rodriguez. De vil gjøre colombianeren til en storsignering i sommer for å vise at de melder alvor. Det melder i alle fall Corriere dello Sport.

Brendan Rodgers ønsker å hente Evertons James McCarthy, og ifølge Daily Record har Celtic-sjefen fått fornyet tro på at det kan lykkes å hente ham nordover.

Storklubber som Barcelona og Arsenal ligger langflate etter Ajax' Riechedly Bazoer. Nå melder Ajax-manager Peter Bosz at spilleren er nær ved å fullføre en overgang, uten å avsløre hvilken klubb det er snakk om.