Mourinho støtter fansen som buet på Fellaini

José Mourinho nekter å kritisere Manchester United-supporterne som buet på Marouane Fellaini under oppgjøret mot Tottenham.

Marouane Fellaini ble møtt med pipekonsert fra store deler av Manchester Uniteds egne supportere da midtbanespilleren kom inn som innbytter på tampen av oppgjøret mot Tottenham søndag.

Årsaken er enkel. Marouane Fellaini kom som kjent inn som innbytter også i sluttminuttene av oppgjøret mot Everton forrige helg.

Etter to minutter på banen laget belgieren straffesparket som sørget for at Everton utlignet til 1-1 og Manchester United møtte nøye seg med ett poeng fremfor tre.

– Jeg godtar det
Manchester Uniteds manager José Mourinho nekter imidlertid å kritisere fansen for å ha buet på Fellaini under oppgjøret mot Tottenham.

– Jeg aksepterer det fordi det er fra fansen. Du må akseptere det, spesielt fordi fansen gir oss så mye uten å alltid få noe tilbake. De har fått ærlighet, profesjonalitet og lidenskap fra spillerne, men de har ikke fått de resultatene fansen har ønsket seg, sa Mourinho på pressekonferansen etter 1-0-seieren mot Tottenham.

Mourinho understreker at han har forståelse for at fansen var misfornøyd med innhoppet til Marouane Fellaini i den forrige serierunden.

– Fansen hadde i bakhodet tabben Marouane Fellaini gjorde mot Everton, og ikke noe mer enn det. Han er en spiller og en person jeg liker, og det er det viktigste. Han vil alltid ha min beskyttelse og tillit, konstaterte Mourinho.

Hyller Mkhitaryan
Henrikh Mkhitaryan har storspilt for Manchester United de siste kampene og ble matchvinner med kampens eneste scoring mot Tottenham.

Mourinho kåret kantspilleren til banens beste spiller.

– Jeg mener at Mkhitaryan var banens beste spiller, men om du skulle dele ut en pris til den som var nest best så måtte den bli gitt til Hugo Lloris. Redningen han gjorde 50 sekunder etter vår scoring var fantastisk, oppsummerte Mourinho.