Fotballryktene: – Han er Arsenals svar på Uniteds Özil-flørt

Og Manchester City intensiverer jakten på Bundesligaens toppscorer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er tredje søndag i advent. Det sies at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves.

Nå ser det ut til at årets julegave til Arsenal-fansen kan komme fra tysk Bundesliga.

Julian Draxler har vært så ærlig om at han ønsker seg vekk fra Wolfsburg at han nå har blitt pepet på av fansen. Lørdag ble han i tillegg utelatt fra troppen mot Bayern München.

Ifølge Daily Mail forbereder Wolfsburg seg på å selge og har satt en prislapp på rundt 30 millioner pund på ham.

Søndag melder Sunday Express at Wolfsburg bekrefter at Draxler har spilt sin siste kamp for dem og at Arsenal nå forbereder seg på å åpne lommeboken for å sikre seg den tyske EM-helten.

23-åringen var mer eller mindre klar for Arsenal etter sommerens EM-sluttspill, men den gang var det Wolfsburg som satte en stopper for overgangen.

Wolfsburg på sin side, ønsker å hente Ajax-talentet Riechedly Bazoer. Ajax-trener Peter Bosz har bekreftet at 20-åringen kommer til å forlate klubben i januar.

En annen Bundesliga-profil, Pierre-Emerick Aubameyang, har vært brennhet på ryktebørsen over lengre tid. Real Madrid, Chelsea og ikke minst Manchester City har alle 27-åringen på ønskelistene sine. Aubameyang har scoret 15 seriemål for Borussia Dortmund så langt denne sesongen og ifølge The Sun har City sendt Txiki Begiristain for å speide på ham. Avisen skriver at han skal være høyaktuell som er erstatter for Sergio Agüero i sommer.

Samme avis kan også melde at Arsenal har svart på Manchester Uniteds interesse for Mesut Özil ved å ønske seg Jesse Lingard. Lingard har ikke skrevet under ny kontrakt med United og ifølge The Sun planlegger Arsenal å doble lønnen hans for å lokke ham vekk fra Old Trafford.

Forrige måned ble det kjent at Manchester United ønsker å dra nytte av at Mesut Özil fremdeles ikke har signert ny kontrakt med The Gunners. Mourinho, som jobbet sammen med Özil i Real Madrid, skal være villig til å betale ham 250,000 pund i uken for å lokke ham til klubben.

Den gang kalte Mourinho den tyske midtbanespilleren for «verdens beste nummer 10». United har imidlertid har innfunnet seg med at en eventuell overgang ikke kommer til å finne sted før til sommeren, dersom det ikke blir en løsning på kontraktsforhandlingene med Arsenal.