Ny skadesmell for Arsenal

Shkodran Mustafi mister det tøffe romjulsprogrammet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal klatret til en midlertidig tabelltopp etter seier mot Stoke lørdag ettermiddag.

Selv på en dag der Alexis Sànchez og hans lagkamerater ikke fikk det til å flyte som normalt, kunne Arsène Wenger til slutt smile for en komfortabel 3-1-seier.

Se sammendrag fra oppgjøret i videovinduet øverst!

Til tross for resultatet var det ikke bare smil og glede å spore hos franskmannen da han møtte pressen.

Etter rundt en halvtimes spill haltet nemlig Arsenals tyske midtstopper Shkodran Mustafi av banen med det som så ut til å være en hamstringskade, noe Wenger også kunne bekrefte.

– Det ser ikke bra ut. Det er nok skikkelig strekk i hamstringen og da er han fort ute rundt tre uker. Han får nok en rolig jul, sier Wenger ifølge ESPN.

Det betyr at Arsenal, som allerede mangler Per Mertesacker og Mathieu Debuchy fra forsvarsrekken, må klare seg uten tyskeren i det hektiske juleprogrammet.

Der venter tøffe oppgjør mot blant annet Everton og Manchester City, i tillegg til potensielle bananskall mot West Bromwich, Crystal Palace og Bournemouth.

350 millioners-mannen stod over Mesterliga-oppgjøret mot Basel i midtuken, men Wenger er klar på at han ikke tok noen sjanser i lørdagens oppgjør mot Stoke.

– Jeg sjekket tre ganger at han var frisk før Basel-kampen, noe han også var, men jeg ville spare ham. Han hadde ingen problemer før kampen i dag. Jeg hadde aldri brukt ham om han ikke var 100 % frisk, sier Wenger.