BESTEVENNER: Jonathan Cheban og Kim Kardashian i Miami 16. september 2016. 
BESTEVENNER: Jonathan Cheban og Kim Kardashian i Miami 16. september 2016.  Foto: Stella Pictures.

Venn av stjerneparet: – De ser fram til et nytt år

Kim Kardashians bestekompis Jonathan Cheban (42) åpner seg om Kanye Wests helse.

Kim Kardashian (36) og Kanye West (39) har hatt et tøft år.

Kun to måneder etter Kardashian ble brutalt ranet i Paris, ble ektemannen hennes innlagt og sykemeldt for psykiske problemer.

– De skal ikke skilles

Det har også gått skilsmisserykter etter parets turbulente måneder, men det kan Kardashian-kompis Jonathan Cheban avkrefte.

– Jeg kan fortelle dere at en skilsmisse ikke kommer til å skje. Jeg ble overrasket da noen stilte meg det spørsmålet på den røde løperen. De skal definitivt ikke skilles, forteller Cheban til Us Weekly.

Men at både Kardashian og West har måttet gå gjennom en tøff tid er ikke til å stikke under en stol. Cheban forteller at de nå ser frem til å starte med blanke ark.

– Kim og Kanye ser frem til et nytt år, nye forandringer. De kommer til å få det bra, fortalte Cheban på den røde løperen under Jingle Ball-konserten i New York fredag 9. desember.

– Kanye har det mye bedre nå.Vi ser alle fram til det nye året.

Slet med mareritt

Kardashian West har ikke vist seg i sosiale medier siden ranet i Paris i oktober. Det skal også være denne hendelsen som trigget den psykiske knekken til ektemannen Kanye West.

– Han har vært skjelven helt siden ranet i Paris. Det var ille for han også. De forferdelige tankene om at noe vondt kunne skje henne har fått han til å tenke. Han sov ikke og hadde mareritt om det, forteller en annen kilde til magasinet.

Kim Kardashian har vært ved Kanyes side helt siden han ble innlagt på psykiatrisk sykehus den 21. november i år. Barna har vært sammen med mamma og manager Kris Jenner, og ekteparet har støttet hverandre.

Kim viste seg for første gang siden ranet sammen med nettopp bestekompisen Jonathan Cheban, da de tok gikk ut for å kjøpe iskrem sammen i Los Angeles.

Cheban har i likhet med familien vært en enorm støtte for Kardashian West. Han er Kims aller beste kompis, og har blitt en del av familien.

42-åringen er ofte med Kardashian-klanen på familieferier, og blir stadig fotografert sammen med Kim Kardashian både av paparazzifotografer og av «Keeping up With The Kardashians»-staben.