Fotballryktene: – Liverpool og Tottenham vil hente Chicharito tilbake til Premier League

Og nå ligger alt til rette for at Julian Draxler blir Arsenal-spiller.

Det er helg og klart for en ny Premier League-runde.

Da er det en perfekt start på dagen å lese litt fotballrykter. Her er noen av ryktene som svirrer på overgangsmarkedet lørdag.

I hvert eneste overgangsvindu siden Julian Draxler fikk sitt første par med fotballstøvler, er tyskeren blitt koblet til Arsenal. Flere ganger har han vært «så godt som klar», men så langt er kantspilleren blitt værende i Tyskland.

Etter sommerens EM-sluttspill var 23-åringen nok en gang aktuell for The Gunners. Da satte imidlertid Wolfsburg en stopper for overgangen, til tross for at han selv ønsket å forlate klubben. Nå kan det imidlertid se ut til at det kan bli en overgang i januar for den tyske EM-helten.

For etter å ha blitt pepet på da han kom innpå i kampen mot Hertha Berlin forrige runde, ønsker han å bli solgt så fort som mulig. 23-åringen har vært så ærlig om at han ønsker seg vekk at han nå har blitt utelatt fra lørdagens tropp mot Bayern München. Ifølge Daily Mail forbereder Wolfsburg seg på å selge og har satt en prislapp på rundt 30 millioner pund på ham.

Arsenal har fortsatt ikke klart å få Mesut Özil og Alexis Sánchez til å signere nye kontrakter og storklubbene kretser rundt stjerneduoen.

Begge ønsker seg angivelig en ukelønn som matcher Paul Pogba sin i Manchester United - nemlig tre millioner kroner i uken - for å bli værende på Emirates.

Arsenal på sin side, ønsker ikke å strekke seg lenger enn til 2,1 millioner i uken. Lørdag skriver Daily Mail at begge spillernes agenter jobber sammen mot å sikre dem så lukrative avtaler som mulig, noe som setter press på Arsenal og Arsene Wenger. Wenger har tidligere sagt at han ønsker å strekke seg langt for å beholde duoen i klubben. Så er bare spørsmålet om det er langt nok.

Så til et Liverpool-rykte som vil få Manchester United-fansen til å bli bekymret. Den tidligere United-angriperen Javier Hernández var linket til Liverpool i sommer. Lørdag melder The Mirror at han nok en gang er aktuell for en overgang til Anfield. Chicharito har scoret fem mål på ni kamper så langt denne sesoangen for Bayer Leverkusen og Klopp ønsker å hente inn en som spille kant mens Sadio Manè er i Afrika-mesterskapet med Senegal. Liverpool kan imidlertid få konkurranse fra Tottenham, som ønsker å hente inn et alternativ på spissplassen. Nå har også Valencia meldt sin interesse for den meksikanske 28-åringen.