Lørenskog keeper Jeff Jakaitis (nr. 35) i aksjon for Lørenskog mot Stavanger Oilers..
 Lørenskog keeper Jeff Jakaitis (nr. 35) i aksjon for Lørenskog mot Stavanger Oilers.. Foto: Varfjell, Fredrik

Kåret til månedens spiller i Get-ligaen etter ekstraordinær måned på isen

Lørenskogs keeper Jeff Jakaitis (33) er kåret til månedens spiller i Get-ligaen i november.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Samtidig som det er en stor anerkjennelse av meg, viser en en slik pris at hele laget har vært veldig bra, sier månedens spiller i Get-ligaen.

– Ishockey er ikke en individuell sport som for eksempel tennis. Når en vinner en slik pris, viser det at hele laget har levert på øverste hylle. Forsvarere som blokkerer skudd, spillere som jobber godt foran eget mål og angripere som scorer mål. Så samtidig som det er gøy for meg å få denne prisen, viser den til hele lagets innsats, sier Jeff Jakaitis.

TV 2s eksperter enige

Det var aldri tvil hos TV 2s ishockeyeksperter at 33-åringen fra Rochester, Minneapolis i USA er månedens spiller i Get-ligaen i november.

– Med sju av sju seirer i november, kun seks baklengs og det faktum at Jakaitis holdt nullen i tre av kampene, er det ingen tvil om at amerikaneren er månedens spiller i Get-ligaen, sier TV 2s ishockeyekspert Bjørn Erevik.

Fire av fem TV 2-eksperter var enige i valget av Jakaitis mens den siste samt TV 2 Hockeys følgere på Facebook, ville ha Storhamars Joonas Rönnberg som månedens spiller.

– Rönnberg var definitivt en svært sterk kandidat men Jakaitis sin ekstraordinære måned på isen gjorde at det var ganske stor enighet om at Lørenskog-keeperen måtte få prisen, sier Erevik.

Hylles av treneren
Lørenskog-trener Kenneth Larsen hyller sin amerikanske burvokter.

– Han har vært fantastisk i hele november og er hovedårsaken til at det har gått så bra som det har gjort for oss i det siste. Jeff er en fantastisk type. Han jobber knallhardt på trening og setter press på skytterne våre. Det er veldig gøy og fortjent at han får denne prisen for månedens spiller i november, avslutter Lørenskog-treneren.

Jakaitis som er inne i sin andre sesong for Lørenskog vil få trofeet før nedslepp mot Stjernen lørdag. En kamp du selvsagt ser direkte på tv2sumo.no.