UFC-STJERNE: Conor McGregor poserer før kampen mot Eddie Alvarez. 
UFC-STJERNE: Conor McGregor poserer før kampen mot Eddie Alvarez.  Foto: Michael Reaves// AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Conor McGregor tar slåsspause – får rolle i Game of Thrones

Conor McGregor skal prøve seg på flere nye arenaer i tiden fremover.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slåsskjempen Conor McGregor tar en ti måneder lang pause fra UFC-kamper.

Det bekrefter UFC-president Dana White til UFC Unfiltered.

Og mens White først var i gang bekreftet han en nyhet til: McGregor skal få en rolle i suksesserien Game of Thrones.

– Jeg har visst det noen måneder at de var interessert i å bruke ham i serien. Og jeg er glad for at de gjør det. Det vil være strålende, sier White.

For de mange som ser på: ubekreftede meldinger sier at McGregor skal spille en pirat tilhørende Euron Greyjoys mannskap.

I fjor dukket det opp en video av McGregor som sparret med Game of Thrones-stjernen Hafthor Julius Björnsson.

Pappaperm

Den ti måneder lange pausen som McGregor skal ta er ikke bare for å følge opp en skuespillerkarriere.

Etter at han sikret seg tittelbeltet i lettvekt mot Eddie Alvarez avslørte iren at han og kjæresten Dee Devlin venter sitt første barn.

McGregor tar nå slåsspause for å hjelpe kjæresten gjennom graviditeten.

Det var delvis grunnen til at UFC-stjernen mistet tittelbeltet han hadde sikret seg i fjærvekt. Det beltet vant han da han slo Jose Aldo i tittelkamp i november i fjor.

28-åringen ble historisk da han sikret seg belter i to ulike vektklasser med seieren mot Alvarez, men måtte altså gi opp det ene etter at han ikke hadde forsvart det på en stund.

– Beltet hadde ikke blitt forsvart på nesten ett år, og Conor skal ta ytterligere ti måneder fri. Det er ikke rettferdig for resten av utøverne i den vektklassen, sier Dana White.

Fikk slakt

Jose Aldo var ikke nådig i sin omtale av mannen som slo ham ut på 13 sekunder, etter at han fikk beltet tilbake som en følge av at det ble fratatt McGregor.

Han mener McGregor helt bevisst har unngått en omkamp.

– Jeg visste at jeg ville vunnet en omkamp. Det er ikke min feil at McGregor er en feiging. Han var aldri en mester. Jeg ser ikke at jeg kan tape for noen i denne vektklasse, sa Aldo.

Blir bokser?

Samtidig lefler McGregor med tanken om å bytte idrett.

For en uke siden ble det kjent at iren hadde fått en profesjonell bokselisens, og mange tror et stormøte mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor kan være det ultimate målet.

McGregor har i alle fall ikke lagt skjul på at han ikke frykter Mayweather.

– Det er morsomt å snakke om en slik kamp, og hva som kan skje, men hvilken organisasjon vil la det skje?

– Jeg aner ikke hva Conor gjør på. Conor er Conor. Han gjør hva han gjør, men han har kontrakt med meg. Hvem vet hva som skjer med denne fyren? Jeg lar Conor være Conor, sier UFC-president Dana White.