SKAL SKILLES: Popstjernen Sia Furler og regissøren Erik Anders Lang. 
SKAL SKILLES: Popstjernen Sia Furler og regissøren Erik Anders Lang.  Foto: Evan Agostini

Sia skilles etter to års ekteskap

Sia Furler og Erik Anders Lang går hver til sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjærligheten har tatt slutt for Sia Furler (40) og ektemannen Erik Anders Lang. Det bekrefter paret selv i en uttalelse.

– Etter mye sjelegransking og gjennomtenking, har vi bestemt oss for å skille oss, forteller paret til magasinet People.

De vil imidlertid bevare vennskapet.

– Vi er uansett bestemt på at vi skal fortsette å være venner. Vi ønsker ikke å kommentere noe utover dette, forteller paret videre.

Var gift i to år

Paret giftet seg i Palm Springs i California i 2014, to måneder etter at de ble forlovet. Bryllupet var hemmelig, og pressen fikk ikke vite at de hadde giftet seg før åtte måneder senere.

ANONYM: Det er kanskje slik vi er mest vant til å se Sia – med parykk foran ansiktet.
ANONYM: Det er kanskje slik vi er mest vant til å se Sia – med parykk foran ansiktet. Foto: Adrian Sanchez-gonzalez

Sia er svært mediesky, noe hun viste tydelig da hun var på besøk hos Skavlan i 2014. Da satt hun med ryggen til under hele showet, fordi hun hater å være kjendis, og helst ikke vil gjenkjennes på gata.

Hun har tidligere fortalt at hun fikk psykiske problemer da hun slo igjennom som artist i hjemlandet Australia, og at det er derfor hun skjermer seg selv mot rampelyset.

En av nåtidens største stjerner

Om hun vil det eller ikke, har Sia blitt en av nåtidens største popstjerner med låter som «The Greatest», «Chandelier» og «Elastic Heart».

Men hun står også bak store låter fra andre artister – som Beyonés «Pretty Hurts», Rihannas «Diamonds» og Britney Spears' «Perfume».