Fotballryktene: – Arsenal, Chelsea og City kjemper om Real Madrid-stjerne

Og Manchester United jakter portugisisk forsvarsstjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er kommet til torsdag, og det er igjen tid for å se fremover mot helg.

Men noen ser enda lenger frem på kalenderen. For januarvinduet nærmer seg med stormskritt. Da vil pengene sitte løst mellom hendene til kjøpekåte klubbledere.

Her er dagens ferskeste rykter:

Det går ikke en dag uten nye rykter rundt Mesut Özil og Alexis Sánchez. Arsenal har fortsatt ikke klart å få dem til å signere nye kontrakter og storklubbene har nå begynt å kretse rundt stjerneduoen.

Begge ønsker seg angivelig en ukelønn som matcher Paul Pogba sin i Manchester United - nemlig tre millioner kroner i uken - for å bli værende på Emirates.

Arsenal på sin side, ønsker ikke å strekke seg lenger enn til 2,1 millioner i uken.

Det har fått potensielle beilere til å våkne, blant annet klubber i Kina, som ifølge onsdagens Daily Mail frister Sanchez med en ukelønn på 400000 pund før skatt. (Rundt 4,2 millioner i uken). Avisen skriver at Sanchez' representanter bruker tilbudet fra Asia for å presse opp Arsenals tilbud.

Tirsdag meldte Metro at en annen pengesterk klubb, Manchester City, har kontaktet ham.

Nå har det kommet enda en ny utvikling i saken. Torsdag skriver The Mirror at også Chelsea følger med på kontraktsituasjonen til Sanchez og planlegger å gjøre et fremstøt dersom han ikke signerer ny kontrakt.

Den 27 år gamle angriperen har vært strålende for Arsenal så langt denne sesongen. Han har 18 måneder igjen av kontrakten sin med London-klubben. Det samme har Mesut Özil.

Når det gjelder Özil kan Arsenal være villige til å selge ham dersom han ikke firer på lønnskravene sine. Ifølge The Telegraph er det usannsynlig at Arsenal kommer til å gi etter for lønnskravene til begge spillerne og dermed kan tyskeren bli solgt dersom det rette tilbudet dukker opp. Midtbanespilleren har tidligere sagt at det kan være aktuelt med en retur til Real Madrid.

Arsenal, Chelsea og Manchester City følger nøye med på Iscos situasjon i Real Madrid. Midtbanespillerens far har tidligere sagt at Isco har bestemt seg for å bli i Real Madrid ut sesongen, så vil han ta en vurdering av fremtiden sin neste sommer. Nå melder imidlertid spanske medier at de tre klubbene allerede har kontaktet farens hans.

– Isco har informert Zidane om at fremtiden hans i klubben er usikker fordi han allerede har mottatt tre veldig fristende tilbud. Chelsea, Manchester City og Arsenal har allerde kontaktet Paco Alarcon (Iscos far).

24-åringens kontrakt med Real Madrid går ut i 2018. Isco har også vært linket til Manchester United.

Ajax' stortalent Riechedly Bazoer er ikke med i troppen til torsdagens Europaligakamp mot Standard Liege. Ajax-sjef Peter Bosz sier ifølge The Mirror at han ikke tror at 20-åringen blir å finne i Amsterdam-klubben etter vinterpausen.

– Etter å ha snakket med Riechedly går jeg ut fra at det er en rimelig stor mulighet for at han ikke er en del av laget etter vinterpausen, sier Bosz.

Den høyreiste midtbanespilleren er blitt døpt «den nederlandske Vieira», og da er det kanskje ikke så rart at Arsene Wenger forrige sesong engasjerte egen speider til å følge med på 20-åringen. Foruten Arsenal, følger også Chelsea, Manchester City og Barcelona med på unggutten, som har seks A-landskamper for Nederland.

Manchester United følger nøye med på Benfica-forsvarer Nelson Semedo. Den portugisiske 23-åringen har imponert i den portugisiske ligaen så langt og ifølge Diario de Noticias var United-speidere til stede på tribunen for å følge med på høyrebacken under tirsdagens Mesterliga-oppgjør mot Napoli. Nelsinho har en en prislapp på rundt 50 millioner pund og Benfica skal være villige til å la stortalentet forsvinne etter sesongen.