Fotballryktene: – Sanchez fristes av monsterlønn i Kina

Og storklubbene kretser rundt Celtics 13 år gamle vidunderbarn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er 25 dager til overgangsvinduet åpner igjen.

Klubbene er nå i full gang med å kartlegge markedet i januar og til den kommende sommeren.

Her er noen av de heteste overgangsryktene denne onsdagen.

Arsenal er fortsatt i forhandlinger med Mesut Özil og Alexis Sánchez om nye kontrakter. Stjerneduoen vil angivelig ha en ukelønn som matcher Paul Pogba sin i Manchester United - nemlig tre millioner kroner i uken - for å bli værende på Emirates.

Arsenal på sin side, ønsker ikke å strekke seg lenger enn til 2,1 millioner i uken. Det har fått potensielle beilere til å våkne, blant annet klubber i Kina, som ifølge Daily Mail frister Sanchez med en ukelønn på 400000 pund før skatt. (Rundt 4,2 millioner i uken).

Avisen skriver at Sanchez' representanter bruker tilbudet fra Asia for å presse Arsenals tilbud opp. Tirsdag meldte Metro at en annen pengesterk klubb, Manchester City, har kontaktet ham. Den 27 år gamle angriperen har vært strålende for Arsenal så langt denne sesongen. Han har 18 måneder igjen av kontrakten sin med London-klubben.

Når det gjelder spillere inn portene på Emirates, har både brasilianske Gabriel Barbosa og Alexandre Lacazette vært nevnt.

Nå melder The Telegraph at begge spillerne skal være villige til å flytte på seg. Spesielt 20 år gamle Barbosa, som visstnok er misfornøyd med situasjonen sin i Inter Milan. Hans agent, Wagner Ribeiro, ønsker å få en løsning på situasjonen på nyåret. Lacazette har lenge vært på Arsene Wengers ønskeliste. Franskmannen, som til nå har scoret 11 mål for Lyon denne sesongen, nekter å utelukke at han ikke kommer til å flytte på seg.

En spiller som definitivt ikke kommer til å ende opp i Arsenal er Liverpools Roberto Firmino. Ifølge Football Leaks har brasilianeren en anti-Arsenal-klausul i kontrakten sin, i tillegg til en utkjøpsklausul på 98 millioner euro.

Se de forbløffende ferdighetene til 13-åringen alle snakker om

Det vil si at alle klubber unntatt Arsenal kan utløse utkjøpsklausulen. Arsenal-klausulen er ifølge The Independent lagt inn der med tanke på Wengers mislykkede Luis Suarez-stunt sommeren 2013.

West Ham er ute etter å styrke stallen i januar og har sett seg ut den belgiske midtbanespilleren Marouane Fellaini. The Telegraph melder at Josè Mourinho kan være villig til å kvitte seg med Fellaini og at en overgang dermed kan bli en realitet.

West Ham-manager Slaven Bilic ønsker også å hente Chelsea-keeper Asmir Begovic på lån. Det melder The Sun.

Mange har latt seg begeistre av Celtics 13 år gamle vidunderbarn, Karamoko Dembele. Dembele, som har debutert for Celtics U20-lag, er ifølge The Independent, ønsket av Manchester City, Chelsea og Ajax. Celtic forbereder seg nå på en solid drakamp for å få beholde sitt stortalent.

Manchester United-duoen Morgan Schneiderlin og Memphis Depay er høyaktuelle kandidater til å forsvinne i januar og ifølge skotske The Sun ble det holdt samtaler mellom United og Everton om en potensiell overgang for begge i januar i forkant av søndagens kamp på Goodison Park. Ronald Koeman har lenge hatt UNited-duoen på ønskelisten sin.