ÉN PERSON SKADET: Slagsmålet skjedde ved Holtet videregående skole på Ekeberg i Oslo.
ÉN PERSON SKADET: Slagsmålet skjedde ved Holtet videregående skole på Ekeberg i Oslo. Foto: Goran Jorganovich/TV 2

Gutt slått til blods i slagsmål på Oslo-skole

Gutten er kjørt til legevakta etter slagsmålet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En gutt er kjørt til legevakta for sjekk etter å ha blitt slått i hodet under et slagsmål ved Holtet videregående skole på Ekeberg i Oslo.

Det kom først melding om at rundt hundre personer deltok i et voldsomt masseslagsmål ved skolen. Da politiet fikk kontroll over situasjonen, viste det seg at det kun var to gutter som hadde barket sammen og at den store ansamlingen av folk var tilskuere til slåsskampen.

– En av de to ble slått i hodet og blødde litt. Han er kjørt til legevakten for sjekk, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Også de opprinnelige meldingene om slag- og stikkvåpen viste seg ikke å være korrekte.

Kontroll på gjerningsmannen

Politiet har kontroll på gjerningsmannen, som antas å ha startet slagsmålet.

– Situasjonen er nå under kontroll, sier innsatsleder Erik Hestvik i Oslo-politiet til TV 2 i 15.00-tiden.

– Nå er arbeidet å ta vare på de som har vært involvert. Vi har mange vitner, og en del av de er oppskaket over det som som har skjedd. Så vi tar oss god tid til å sørge for at de får gitt en beskrivelse av det som har skjedd, sier Hestvik.

Stor ansamling av ungdommer

Det var like etter klokken 14.00 tirsdag at politiet meldte på Twitter at nødetatene var på vei til en uavklart voldshendelse ved en skole på Ekeberg.

Det skal da ha vært en stor ansamling av ungdommer på stedet. De første Twitter-meldingene opplyste om at en gutt blødde etter å ha blitt slått i hodet, mens ei kvinne hadde besvimt.

(©NTB/TV 2)