Fotballryktene: – Her er mannen som skal styrke United-forsvaret

Og Liverpool er favoritter til å hente fransk midtbanestjerne fra Inter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool har lenge hatt planer om å hente Inter Milan-midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia. 23-åringen er lei av å slite benken for Inter og vil ikke være uvillig til å flytte på seg i januar.

Nå melder La Gazzetta dello Sport at misnøyen går begge veier og Inter skal være så lite fornøyd med franskmannens presentasjoner at de ønsker å låne ham ut når vinduet åpner igjen og at de slenger med en opsjon på kjøp verdt 18.5 millioner pund.

Avisen skriver videre at Liverpool er favoritter til å sikre seg midtbanespilleren, men også Marseille og Chelsea skal ha vist sin interesse.

Manchester United følger nå nøye med på Josè Fontes situasjon i Southampton. Den portugisiske kapteinens kontrakt går ut i 2018 og han har så langt ikke skrevet under på en ny kontrakt med The Saints. Tirsdag melder The Mirror at Fonte har takket nei til en nytt kontraktsforslag, selv om det hadde gjort ham til klubbens best betalte spiller.

Dermed ligger veien åpen for Josè Mourinho, som også forsøkte å hente 32-åringen i sommer. Den gang ønsket ikke klubben å selge. Både Mourinho og Fonte har for øvrig samme representant, nemlig den portugisiske superagenten Jorge Mendes. Også Everton ønsker seg Fontes tjenester.

Pierre-Emerick Aubameyang er en meget ettertraktet mann. Borussia Dortmund-spissen har scoret 15 mål så langt denne sesongen. Real Madrid, Chelsea og ikke minst Manchester City har alle 27-åringen på ønskelisten sin og nå melder Manchester Evening News at Aubameyang innrømmer at han kan komme til å forlate Bundesliga-klubben i sommer.

– Jeg vet helt ærlig ikke om jeg blir værende. Jeg tenker bare på å spille fotball akkurat nå, sa han etter 4-1-seieren over Borussia Mönchengladbach lørdag.

– Jeg ønsker å gjøre mitt beste og vinne titler. Jeg tenker bare på sporten og ikke noe annet. Ifjor scoret jeg 18 mål før jul. Håper jeg kan gjøre det bedre denne gangen. Men jeg ønsker også å fokusere på siste halvdel av sesongen.

Arsenal er fortsatt i forhandlinger med Mesut Özil og Alexis Sánchez om nye kontrakter. Stjerneduoen vil angivelig ha en ukelønn som matcher Paul Pogba sin i Manchester United - nemlig tre millioner kroner i uken - for å bli værende på Emirates.

Arsenal på sin side, ønsker ikke å strekke seg lenger enn til 2,1 millioner i uken. Det har fått potensielle beilere til å våkne. Özil har allerede lagt inn aksjer hos sin tidligere arbeidsgiver, Real Madrid. Mens Manchester City har har vært interessert i Sanchez. Nå melder Metro at Pep Guardiola ved to anledninger har kontaktet chileneren, senest etter lørdagens hat trick mot West Ham.

The Gunners kan komme til å få konkurranse fra både Chelsea og Juventus når det gjelder det franske stjerneskuddet Corentin Tolisso. Den 22 år gamle midtbanespilleren har hatt en god sesong i Lyon og står med fire seriemål og en assist så langt denne sesongen. Ifølge Talksport uttalte han i oktober at drømmen var å spille for Arsenal en gang i fremtiden, men italienske medier mener at Juventus er de største favorittene til å sikre seg 22-åringen. Prislappen skal ligge på rundt 35 millioner pund.