Aleesami-hands ble straffe i Palermo-tap

Landslagsbacken Haitam Aleesami var uheldig og lagde straffe da Palermo gikk glipp av et livsviktig poeng etter 1-2-tap på overtid mot Fiorentina i Serie A søndag.

LAGET STRAFFE: Palermo's Haitam Aleesami (Corrado Lanino/ANSA via AP) Foto: Corrado Lanino

Den norske venstrebacken ble avlåst for hands innenfor egen 16-meter etter 33 minutter.

Fiorentina-kanten Federico Bernardeschi takket for sjansen ved å sende hjemmelaget opp i 1-0.

Men i andre omgang kom Aleesami og co. tilbake. Mato Jajalo satte inn det som kunne vise seg å være et livsviktig poeng for Palermo, men på overtid stanget Khouma Babacar inn seiersmålet for Fiorentina.

Palermo, som nylig sparket sin andre trener for sesongen, ligger fortsatt sist i Serie A med fattige seks poeng på 15 kamper etter kun å ha vunnet én kamp denne sesongen.

Fiorentina er nummer åtte med 23 poeng. Juventus er serieleder med 36.

Haitam Aleesami spilte hele kampen for Palermo.