«Farmen»-Laila: – Mamma er den viktigste i livet mitt

Da Laila Lochert var ti år gammel mistet hun faren sin. «Farmen»-deltageren har derfor et svært nært og godt forhold til moren sin Lillian.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag ble det klart at Laila Lochert (40) havnet i førstekjempestolen i Farmen. Hun har fått mye oppmerksomhet denne høsten etter at 800.000 tv-seere har fulgt henne på TV 2.

Nært forhold

Laila er svært stolt over å være nordlending, og hjemme på Sortland er hun svært lykkelig sammen med moren sin, Lillian. I lørdagens God Kveld Norge fikk seerne komme hjem på besøk til de to damene.

– Jeg har et veldig nært forhold til mamma, og hun er min beste venn, forteller Laila til God Kveld Norge.

Mistet faren

Da Laila var ti år gammel døde faren hennes brått, og dette har ført mor og datter enda tettere sammen.

– Hvert minutt sitter spikret, det er noe du aldri vil glemme. En sånn krise for en 10-åring er ganske brutalt. Jeg forstod det ikke helt, at et av de kjæreste menneskene jeg hadde var gått bort, forteller Laila til God Kveld Norge.

Krangling med Lasse

KRANGEL: Laila Lockert i en heftig krangel med Lasse Bergseter på Farmen. Foto: TV 2 
KRANGEL: Laila Lockert i en heftig krangel med Lasse Bergseter på Farmen. Foto: TV 2 

På Farmen har Laila gjort seg sterkt bemerket for kranglene med Lasse Bergseter (49). Det gjorde moren til Laila forbannet og svært oppglødd.

– Da de kranglet på TV var jeg i opprør og alle som jeg møtte var i opprør og var forbannet på Lasse. Det var nesten litt tungt å reise til Sortland for å svare folk på hvordan det gikk. Hadde jeg ikke visst at hun var i god behold, tror jeg at jeg hadde knust hele TV'n, avslutter Lillian Lochert til God Kveld Norge.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.

Du kan også se Farmen når det passer deg på Sumo.