– Guardiola må straffes. Hvis ikke er det en annen trener i Manchester som kommer til å reagere

Fotballelskere ble servert en ellevill forestilling mellom Manchester City og Chelsea lørdag. Det hele toppet seg med to røde kort og tendenser til slåssing på overtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City - Chelsea 1-3:

City-manager Pep Guardiola hadde store problemer med å forstå flere av dommerens avgjørelser underveis i kampen mot Chelsea lørdag.

De lyseblå følte seg snytt for straffe ved to anledninger i kampen.

Guardiola var svært aktiv på sidelinjen, og i andre omgang kunne man se spanjolen applaudere ironisk til dommer Anthony Taylor etter en frisparkavgjørelse.

Se tumultene i videovinduet øverst!

Det hele toppet seg på overtid. City tok ledelsen i kampen, men etter sidebytte var det Contes menn som tok vare på sjansene de fikk. Like før slutt kontret Eden Hazard inn 3-1 for gjestene i det som var en ellevill fotballkamp mellom de to gigantene på Eithad Stadium.

På overtid satte Sergio Agüero inn en takling i knehøyde på Chelseas brasilianske midtstopper David Luiz.

Både Ronny Deila og Brede Hangeland i TV 2s Premier League-studio var enige om at utvisningen av argentineren var korrekt.

Sammendrag: Man. City-Chelsea 1-3

Chelsea-spillerne reagerte på den røffe behandlingen av Luiz. Agüero fikk en tidlig dusj, og det samme gjorde lagkamerat Fernandinho etter bråket som oppsto i kaoset.

Deila mener Guardiola må straffes for sin oppførsel mot dommeren.

– Hvis ikke de reagerer, tror jeg en annen trener fra samme by kommer til å reagere. Dette er ikke positivt, dette er ikke Guardiola-klasse, sa Deila City-manageren.

– Jeg ble spurt om å komme hit og jobbe, og det er en glede å være her. Men jeg kan bare ikke forstå prosessene her, sier Guardiola etter tapet, ifølge BBC.

Den tidligere Barcelona- og Bayern-treneren sier han er stolt av spillerne sine etter det forrykende oppgjøret, og at hjemmelaget skapte nok sjanser til å vinne kampen.

– Gratulerer til Chelsea, de vant. Vi spilte veldig bra, dominerte og skapte sjanser. Men vi var ikke gode nok med ballen i boksen, sier han.

– Chelseas tilnærming var annerledes, men det er en del av spillet. Du forventer ikke at Chelsea skal skape 25 sjanser. De skapte tre og scoret tre.

David Luiz ville ikke kommenterer taklingen han fikk av Agüero like før slutt.

– Jeg liker ikke å snakke om slike ting. Han er en fantastisk spiller som gjør mye for sporten, forteller Luiz til Sky Sports.

Så spørs det om oppførselen til Guardiola vil få etterspill. Manchester United-kollega José Mourinho er blitt sendt på tribunen to ganger denne sesongen.

Etter oppførselen i kampen mot West Ham forrige helg, fikk Mourinho en kraftig bot og én kamps karantene av FA.