Bli med i EM-sofaen til Harald og Bent

Etter 14 år på rad med håndballmesterskap i desember skal ikke TV 2s kommentatorpar Harald Bredeli og Bent Svele formidle årets EM. Men du kan få dem hjem i stuen likevel!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livesenter: Her følger du EM med Bent og Harald fra kl. 1930 mandag!

TV 2 har ikke rettighetene til mesterskapet, men Harald og Bent skal ikke sitte hjemme og flette julekurver.

De skal lage «EM-sofa» på TV2.no og TV 2 Facebook live der de følger kampene før, under og etter sammen med kjente håndballfolk og super-supportere.

– Under åpningskampen Norge-Romania på mandag er vi hjemme hos Heidi Løke, og ser kampen med henne og broren Frank. De er sju søsken så det kan bli flere, sier Harald Bredeli.

Heidi Løke gleder seg stort til besøket.

– Husk at dere må være veldig sultne når dere kommer. Her blir det mye mat og selvfølgelig dessert :) Alt er klart i Løkehuset for dere i morgen, skriver hun på Facebook.

Heidi Løke er klar for besøk!
Heidi Løke er klar for besøk!

– Da har vi en sofa full av eksperter som ser håndball, snakker om håndball, og svarer på spørsmål fra seerne om håndball. Det rekker vi ikke når vi selv kommenterer kampen.

– Vi setter børs, har konkurranser m.m. Merk dere #2sofa, sier Harald Bredeli.

På TV2.no vil sendingen starte allerede kl.19.30. Facebook kobler seg på kl. 20, og kampen starter 20.45.

– Vi sender så lenge batteriene holder, og det er en god stund etter kampslutt, sier Bredeli.

– Etter åpningskampen vil vi besøke kjente og kjære håndballpersonlighter i sofaer i Larvik, Kristiansand og Trondheim. Det dukker garantert opp flere steder etter hvert.

Det er også mulig å få besøk av Harald og Bent hjemme i din stue. Du må gå inn på vår Facebook-post her og bruke kommentarfeltet med bilde eller video for å fange vår oppmerksomhet.