Utslått Poker-Felix: – NM-troféet ender likevel hjemme hos meg

Til tross for at han selv er slått ut, er Felix Stephensen sikker på at NM-troféet havner i hans eget hjem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regjerende norgesmester og kanskje landets aller største pokerstjerne Felix Stephensen røk ut av hovedturneringen i poker-NM allerede på første dag.

Følg poker-NM i livesenteret!

Likevel er mannen som kom på andreplass i VM i 2014, sikker på suksess.

Med 16 spillere igjen på turneringens tredje dag, har harstadværingen Preben Stokkan et solid sjetongmessig overtak på konkurrentene.

– Med så mye chips så er jeg helt sikker på at Preben Stokkan kommer til å ta NM-tittelen i år, sier Stephensen til TV 2.

Og det er nettopp på grunn av denne mannen Stephensen er sikker på at NM-tittelen til slutt ender hjemme hos ham selv, også dette året.

Stokkan leier nemlig et rom i Stephensens nye leilighet i Notting Hill i London, og Stephensen regner sin leietaker og gode venn som den beste spilleren i det gjenstående feltet.

– Vi har vært gode venner i lang tid og er romkamerater nå, så vi diskuterer veldig mye poker sammen, forteller Stephensen.

– Han har vært i denne situasjonen mange ganger før, spesielt online, og gjort det veldig bra i det jeg vil si er mye tøffere felt enn dette her, skryter Stephensen.

Stokkan er ifølge Hendon Mobs pokerdatabase registrert med i overkant av en million kroner i liveturneringsgevinster, men har hatt enda større suksess som pokerspiller på nett.

– Han er en av de mest meritterte onlinespillerne i Norge og absolutt en av de beste. Så når han har så mye chips, så kan jeg ikke se at noen andre skal klare å stoppe ham. Han skal ha veldig mye uflaks om dette ikke skal gå veien, sier Stephensen.

Han vil imidlertid ikke ta noe av æren om Stokkan eventuelt skulle gå til topps i turneringen.

– Hvis jeg skal ta noen av æren om han vinner NM i år, så må han få litt av æren for at jeg vant i fjor, smiler han.