Fotballryktene: Elleve år etter farsen – nå kan Mikel bli United-spiller likevel

Mens Liverpool vil ha 18-åring som Coutinho-erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cupdager i både Spania og England denne midtuken, men samtidig sniker juletiden seg stadig nærmere.

Og etter jul kommer nyttår, og etter nyttår åpner overgangsvinduet igjen.

Enten klubben din har fått en kanonstart, åpnet på det jevne, eller er på vei mot katastrofe: laget kan alltid bli bedre.

Supporterne vet det, spillerne vet det, og ikke minst managerne vet det. Derfor svirrer ryktebørsen hver dag, året rundt.

På denne nest siste novemberdagen ryktes det at John Obi Mikel kan ende opp i Manchester United likevel. The Sun skriver at Mikel er ønsket av gamlesjefen fra Chelsea, José Mourinho. I 2005 ble Mikel presentert som Manchester United-spiller, før han senere trakk seg fra avtalen og hevdet han var blitt presset til å skrive under. Istedenfor ville nigerianeren til Chelsea. Der ble han en suksess, men under Antonio Conte er den tidligere Lyn-spilleren marginalisert – og han vil trolig skrive under frivillig denne gangen.

Se TV 2s reportasje fra da han ble presentert som United-spiller øverst.

Mikels tidligere lagkamerat Salomon Kalou har suksess i Hertha Berlin, og 31-åringen belønnes med ny kontrakt i januar, melder DW Sport.

Langt mer suksessrik på Stamford Bridge har Diego Costa vært. Den 28 år gamle brasilianer-spanjolen er ønsket i Milano - av Inter. Ifølge Don Balon og calciomercato vil de betale 500 millioner kroner for spissen.

Etter Philippe Coutinhos skade har Liverpool intensivert jakten på Dortmunds 18 år gamle midtbanetalent Christian Pulisic. Det melder Daily Mail.

Ronald Koeman ønsker å robbe gamleklubben for stopperkjempen Virgil van Dijk. Ex-Southampton-manageren som nå er sjef i Everton er ikke redd for prislappen på 400 millioner kroner som Southampton har satt for å hente nederlenderen. Det er Mirror som melder dette.

Samme avis skriver imidlertid at de vil få tøff konkurrane fra både Manchester United og City om van Dijk. Da blir det en tøff kamp for å lokke 25-åringen til Goodison.

Manchester United er også interessert i Bayern Münchens David Alaba, men ifølge Manchester Evening News er ikke Alaba så interessert i en overgang til Manchester. Midtbanespilleren, som også kan spille forsvar, ønsker seg istedet en overgang til Arsenal.

Simone Zaza har ikke satt fyr på Premier League, men Juventus-spissen som er på utlån til West Ham spiller jevnt og trutt for London-laget. Ifølge The Sun ønsker imidlertid «the Hammers» å komme seg ut av avtalen som sier at dersom han spiller 14 kamper eller mer, så må Slaven Bilic og co punge ut 200 millioner kroner for italieneren i en permanent overgang. West Ham har samtaler med spillerens rådgivere for å fjerne klausulen.

Hull har klart å stable et noenlunde slagkraftig lag på beina, etter en forsesong der det meste så ut til å svikte under beina på tigrene. Men det blir en kamp for overlevelse, og nå har Mike Phelan blinket ut Boavista-ving Renato Santos som en spiller som kan være med å gjøre oppgaven. Dette ifølge Desporto Ao Minuto.

Samtidig sier midtbanespiller Mo Diame til Chronicle at han ikke angrer på at han gikk fra Hull for å spille Championship med Newcastle.

I serien oppsiktsvekkende overganger som aldri skjedde: Harry Redknapp sier til TalkSport at han prøvde å hente både Luis Suarez og Eden Hazard til Tottenham da han var sjef på White Hart Lane.

Premier Leaks: «Zlatan-cam» avslører supersvenskens triks før scoringen