Fotballryktene: – Mourinho vil styrke Manchester United med svensk midtstopper

Mens Arsene Wenger vil tømme kontoen for å beholde Alexis Sanchez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helgen er over, men får man en bedre start på uken enn en solid dose fotballrykter?

Etter en skuffende 1-1-kamp mot West Ham begynner det å haste for José Mourinhos Manchester United om de vil henge med i kampen om topp fire-plassene i Premier League.

Til tross for mange spolerte målsjanser er det en midtstopper som fort kan bli førstemann inn portene på Old Trafford i januarvinduet. Svenske Victor Lindelöf skal ifølge O Jogo være aktuell. Han har gjort sine saker meget bra for det svenske landslaget og Benfica det siste året.

Også Atletico Mineiro-forsvareren Gabriel er aktuell for de røde. Det skriver den spanske avisen AS. Barcelona, Valencia, Villarreal og Atletico Madrid har også henvendt seg til den brasilianske klubben.

Arsenal-manager Arsene Wenger har ikke vært kjent for å strø om seg med penger, men nå vil han tømme kontoen for å beholde Alexis Sanchez i klubben. Det skriver Metro.

En rekke klubber sikler etter Atletico Madrids franske superstjerne Antoine Griezmann. Selv utelukker 25-åringen en overgang til PSG og Real Madrid. Det åpner for flere av de store Premier League-klubbene. Barcelona lurer også i bakgrunnen, så det er ingen tvil om at det blir en tøff kamp om signaturen til Griezmann.

West Brom får konkurranse fra de italienske storklubbene Inter og Milan om signaturen til Liverpools Mamadou Sakho. Midtstopperen er høyt oppe på ønskelisten til Tony Pulis, ifølge Daily Mirror.

Arsenal planlegger å låne ut spissen Chuba Akpom i januar. Cardiff, Brentford og Fulham er alle interesserte i 21-åringen som er på vei tilbake etter en ryggskade.

Det var mye fest i Leicester-leiren i forrige sesong. Jamie Vardy scoret mål på bestilling, Robert Huth og Wes Morgan ble plutselig Premier Leagues beste midtstopperpar og Danny Drinkwater spilte seg inn på det engelske landslaget. Denne sesongen har det gått langt tråere, i hvert fall i Premier League. Nå avslører Danny Simpson at den tradisjonelle julefesten står i fare for å bli avlyst grunnet de svake resultatene.

Crystal Palace-manager Alan Pardew står i fare for å miste jobben om resultatene ikke bedrer seg raskt. Ifølge Daily Express skal han i krisesamtaler med klubbledelsen de neste 48 timene. Palace ligger på 17. plass med 11 poeng etter 13 spilte kamper.