TOK DET MED ET SMIL: Miss Arizona, Tommy Lynn Calhoun, fikk seg en opplevelse utenom det vanlige under oppgjøret mellom Arizona Wildcats og Arizona State Sun.
TOK DET MED ET SMIL: Miss Arizona, Tommy Lynn Calhoun, fikk seg en opplevelse utenom det vanlige under oppgjøret mellom Arizona Wildcats og Arizona State Sun. Foto: Christian Petersen/AFP/NTB scanpix

Skjønnhetsdronningen beholder smilet selv om hun blir brutalt kroppstaklet

Miss Arizona ble feid overende av quarterbacken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld i Tucson var det duket for «duellen i ørkenen», oppgjøret mellom Arizona Wildcats og Arizona State Sun er en kjempehappening i den amerikanske delstaten.

Miss Arizona, Tommy Lynn Calhoun, var en av de som overvar kampen. Og på sidelinjen fikk hun en opplevelse hun sent vil glemme.

Når Wildcats-quarterback Brandon Dawkins plutselig havnet utenfor banen, endte han med å kroppstakle Calhoun, som aldri rakk å flytte seg før spilleren braste inn i henne.

Se hva som skjedde:

Ba om unnskyldning
Heldigvis gikk det bra med Miss Arizona, som tok det hele med svært godt humør. Imponerende nok så ut til å smile seg igjennom det hele.

Når Calhoun er i ferd med å intervjues etter kampen kommer Dawkins stormende til for å be om unnskyldning for taklingen.

– Jeg beklager, jeg beklager så mye, sier quarterbacken.

– Neia, det går bra, det går bra, smiler Calhoun, før hun svarer på hva som skjedde:

– Jeg antar jeg ønsket å spille, jeg hoppet rett inn foran dem. Men jeg er så fornøyd på vegne av Universitetet i Arizona og Tucson akkurat nå, sier Miss Arizona.

Det var nemlige Arizona Wildcats som vant kampen 56-35. Calhoun lot for øvrig Dawkins få prøve missekronen.

– Landet perfekt
Og heldigvis unnslapp hun sammenstøtet uten skader.

– Jeg har det så bra. Jeg er fysioterapaut og tok hovedfag i kinesiologi. Jeg landet perfekt, sier Calhoun.