TILBAKE TIL RØTTENE: Freddy dos Santos returnerer til Vålerenga. 
TILBAKE TIL RØTTENE: Freddy dos Santos returnerer til Vålerenga.  Foto: Vålerenga Fotball

Dette er Freddy dos Santos' nye jobb

– Dette gleder jeg meg veldig til.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Freddy dos Santos (40) har fått seg ny jobb. Den tidligere Vålerenga-spilleren, som har jobbet som fotballekspert og programleder i TV 2, returnerer nå til Vålerenga.

Dos Santos er ansatt i markedsavdelingen, og skal jobbe tett opp mot både gamle og nye samarbeidspartnere.

– Det er en fantastisk tid å få lov til å være i Vålerenga på, med ny stadion og alt som skjer rundt klubben, så dette gleder jeg meg veldig til, sier VIF-legenden.

Han var i klubben fra 2001 til 2011, og hans 326 kamper i Vålerenga-drakten er nest flest i klubbens historie. Dos Santos scoret 59 mål for VIF.

– Freddy har vært i klubben siden han ble født, og kjenner den flotte historien og kulturen i Vålerenga fra innsiden som spiller. Han har et svært godt humør og er godt likt blant alle våre sponsorer, ikke minst gjennom stor deltagelse i partneraktiviteter mens han fortsatt var spiller. Han er i tillegg svært populær blant alle ansatte og supportere, sier daglig leder Erik Espeseth og legger til:

– Freddy har nå fått med seg mye god og viktig kompetanse fra jobben i TV 2, og vi ser frem til at han er på plass.

Dos Santos begynner i sin nye jobb i januar. Han vil jobbe med salg og oppfølging av tidligere kunder, i nært samarbeid med salgssjef Glenn Jensen.