Den norske popstjerna Julie Bergan (22) flyr mellom konserter, øvinger og intervjuer.

Denne uken har hun varmet opp for Justin Bieber i Spania, men hun har ikke fått anledning til å hilse på han til tross for at de deler scene.

– Vi har våre egne garderober backstage. Jeg tror Bieber er mest for seg selv, forteller hun.

Allikevel ble det en helt spesiell opplevelse for henne.

– Det er et så sinnssykt stort show. Det går så fort liksom, man går opp på scenen foran 20.000 mennesker. Man får noen syke inntrykk!

Se hele intervjuet med Julie Bergan i toppen av saken.

Popstjerneliv med lite søvn

TV 2 møter Bergan på Marienlyst, hvor hun skal la seg intervjue på radioshowet P3 Morgen.

– Jeg sov 45 minutter natt til i går, sier en trøtt Bergan som såvidt fikk tatt igjen tapt nattesøvn før hun igjen måtte stå opp og gjøre seg klar for dagens intervjuer.

Off to Barcelona ✈️ Joining @the_knocks on Purpose Tour for the next days!!! Yas

Et bilde publisert av Julie Bergan (@juliebergan)

Lørdag går prisutdelingen P3 Gull av stabelen, hvor hun er nominert i kategorien «Årets låt» og «Årets nykommer».

– Det føles veldig stort, også er jeg stor fan av de jeg er nominert sammen med. Å bli satt sammen med disse og ha muligheten til å vinne noe sånn er uvirkelig, sier hun.

Populær hitlåt

Det er oppført store norske artistnavn på blokka før lørdagens sceneshow på Sentralen i Oslo.

Blant de som kan stikke av med prisen «Årets låt» i tillegg til Julie Bergan med «Arigato» er også Alan Walker med «Faded», Sondre Justad med «Riv i hjertet», Tomine Harket & Unge Ferrari med «Nostalgi3Millioner» og Karpe Diem med «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din».

Bergans hitsingel «Arigato» har blitt streamet over 48 millioner ganger på Spotify, har vært nummer èn på både VG-lista og Spotify, og musikkvideoen har tre millioner visninger på Youtube.

– Jeg likte låta godt da jeg ga den ut, men hadde ingen forventninger om at det skulle gå så bra som det har gått, sier hun.

Stressa Bieber

Tirsdag denne uken viste Justin Bieber et voldsomt temperament da han slo en fan til blods i Spania. Det var før konserten i Barcelona, hvor Julie Bergan varmet opp, at opptrinnet skjedde.

Bergan har selv ikke fått noe tid sammen med den internasjonale popstjernen, men skjønner at det kan være et vanskelig og stressende liv.

– Det må være et ekstremt press, og slitsomt å reise så mye. De har jo vært på farten i tre måneder, sier hun.

techno lyfe

Et bilde publisert av Julie Bergan (@juliebergan)

22-åringen kan til en viss grad kjenne seg igjen i den hektiske hverdagen, men har funnet sin egen måte å takle stresset på.

– Man har dager hvor man bare kjenner seg utslitt, men jeg tror det er riktig å bruke energi på de riktige tingene og slappe av når man kan. På den måten er jeg sharp og får gjort jobben min så bra jeg kan når det gjelder.

Følg med på tv2.no lørdag for bilder og intervjuer fra den røde løperen under P3 Gull.