Hangeland: – Jeg frykter for Nordtveits fremtid

Håvard Nordtveit har ikke slått til i West Ham så langt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United - West Ham på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo søndag klokken 17.30

– Han er en spiller vi virkelig ville ha, sa West Ham-manager Slaven Bilic til TV 2 før sesongen.

Men det har ikke gått på skinner for Håvard Nordtveit siden overgangen fra Borussia Mönchengladbach. 26-åringen har kun fått fire kamper fra start i ligaen og to som innbytter.

I forrige runde kom Nordtveit inn på tampen mot Tottenham på White Hart Lane. West Ham ledet 2-1, men Harry Kane utlignet. Like etter ble Nordtveit syndebukk da han laget straffespark som Kane satte i mål. Spurs vant 3-2.

West Ham-fansen er ikke spesielt fornøyd med Nordtveit etter mareritt-innhoppet i forrige runde.

– Han har ikke vært god. Han har vært elendig.

– Han må ut. Han er ubrukelig.

Klar tale fra supporterne, og TV 2s Premier League-ekspert, Brede Hangeland, håper Nordtveit unngår flere brølere i fremtiden.

– Man skal ikke ha for mange av dem før man får rykte på seg for å være en farlig mann å ha inne i egen boks. Da får du fort fansen og til slutt manageren imot deg.

West Ham har slitt tungt denne sesongen og er nede på 17. plass med 11 poeng etter tolv runder.

– Han blir en av de som pekes ut litt som forklaring på at det ikke har gått så bra som de håpet. Jeg har jo selv opplevd å være syndebukk på den store scenen som Premier League er. Det er noe man kan tenke og gruble litt på før man legger seg på kvelden. Jeg frykter litt for hans fremtid om han ikke får noen gode opplevelser snart, sier Hangeland.