Fotballryktene: – Mourinho vil snappe favorittspiller fra Chelsea

Mens Atletico Madrid planlegger for livet uten Manchester United-aktuelle Griezmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se siste episode av Premier Leaks øverst, med Tottenham-stjernens parodi av Conor McGregor.

Det nærmer seg jul, men det nærmer seg sannelig også at overgangsvinduet i fotballverden åpner seg.

Ryktebørsen går varm året rundt, men særlig nå inn i adventstiden.

Her er et knippe av dagens rykter fra medier rundt omkring:

Som TV 2 skrev i går ønsker Manchester City å signere Ajax- og Danmark-spiss Kasper Dolberg. Den opprinnelige BT-saken er nå plukket opp av Daily Mirror.

Antoine Griezmann er sterkt linket til Manchester United, og ifølge Squawka har Atletico Madrid allerede pekt ut en forsterkning for å demme opp for tapet: Monacos 21 år gamle midtbanespiller Thomas Lemar.

Bastian Schweinsteiger er tilbake på Manchester Uniteds treningsfelt med A-laget etter å ha vært i eksil på reserve- og ungdomslagene i begynnelsen av sesongen, men få tror vel at United-karrieren kommer helt på fote igjen. Nå kan Schweinsteiger slå følge med alle de andre som har reist over atlanteren for å ri sakte inn i fotballsolnedgangen. Daily Star melder at MLS-klubben Chicago Fire vil tilby tyskeren en treårskontrakt.

Diego Costa har virkelig fått fart på føttene, og har leverte strålende denne sesongen. Nå ønsker Chelsea å starte forhandlinger om ny kontrakt med 28-åringen utpå nyåret. Det samme gjelder den belgiske sisteskansen Thibaut Courtouis, skriver Evening Standard.

Samtidig lurker Manchester United og ex-manager José Mourinho som gjedder i sivet når det kommer til Chelseas spillere. Ifølge Daily Express planlegger United et bud på 250 millioner kroner for den brasilianske ballartisten Willian. Det er ingen hemmelighet at Mourinho er en stor tilhenger av Willians ferdigheter. Men 250 millioner er kanskje litt lite, for ifølge Metro vil brasilianeren koste 400 millioner kroner.

I helgen skal Eddie Howe lede Bournemouth som bortelag på Emirates. Neste sesong kan han lede hjemmelaget Arsenal på samme arena. Ifølge tidligere Arsenal-keeper og klubbambassadør Bob Wilson vil Howe være en kandidat når Wenger bestemmer seg for å forlate klubben, skriver Daily Echo.

I går sprakk nyheten om at Liverpool-legenden Steven Gerrard legger opp. Daily Express skriver at gamleklubben vil hjelpe 36-åringen i å starte trenerkarrieren.

Det ble en kortlivet Rangers-karriere for urokråken Joey Barton. Nå kan han imidlertid få en ny sjanse i en tidligere klubb. Barton trener for tiden med gamleklubben Burnley, og manager Sean Dyche har ikke utelukket å signere 34-åringen ifølge Daily Mail.

For noen år siden var Will Hughes en av Fotball-Englands mest ettertraktede, men Derby-spillerens utvikling har gått i stampe - mye på grunn av skader og annet. Nå vil imidlertid 21-åringen videre i karrieren sin, og han har avslått en ny kontrakt med klubben, melder Daily Mirror.

Newcastle har begynt bra i Championship, men ønsker fremdeles å forsterke laget. Bournemouth-spiss Callum Wilson står øverst på ønskelisten, skriver Daily Echo.