Rooney ble historisk da United knuste Feyenoord

Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic i begivenehetenes sentrum mot Feyenoord.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United - Feyenoord 4-0

Manchester United tok med seg tre viktige poeng da de vant 4-0 hjemme mot Feyenoord torsdag i Europaligaen.

Med tre poeng mot det nederlandske laget ligger United på annenplass i gruppe A med ni poeng. Feyenoord på tredjeplass har sju poeng og er avhengige av å slå gruppeleder Fenerbahçe i siste kamp. Manchester United møter fortapte Zorja i Ukraina før gruppespillet er over.

Offside-mål for Rooney
Manchester United åpnet best og ledet 1-0 til pause etter en fin scoring av Wayne Rooney. Kapteinen fikk en pasning av Zlatan brahimovic og chippet ballen lekent over Brad Jones i Feyenoord-målet. Ut fra TV-bildene kunne det se ut som om Rooney trolig stod i en hårfin offside, men målet ble uansett godkjent.

Det var kapteinens 39. mål i Europa. Han er dermed Uniteds mestcorende i historien i Europa-sammenheng og slo Ruud van Nistelrooys rekord med ett mål.


Zlatan tvang frem komisk selvmål
Etter pause fortsatte United å trykke på og etter 70 minutter var Rooney på farten igjen. Han spilte en fin tversoverpasning til Mata, som enkelt satte ballen i det tomme buret.

Fem minutter senere var det Zlatan sin tur. Den svenske superspissen ble spilt ned til dødlinjen av Marcus Rashford og forsøkte å legge ballen ut 45 grader. Ballen traff imidlertid foten til Brad Jones, som satte ballen mellom sine egne bein og i mål.

To minutter på overtid satte innbytter Jesse Lingaard inn 4-0.

Tidligere torsdag leverte Fenerbahçe på eget gress og slo Zorja 2-0 i sin kamp.