Gerrard latterliggjør Ramsey: – Trodde walisere var tøffe

Arsenals Aaron Ramsey får gjennomgå etter krangelen med Edinson Cavani.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Steven Gerrard og Rio Ferdinand lot seg ikke imponere over waliserens oppførsel i Mesterliga-kampen mot Paris Saint-Germain onsdag.

Ramsey var i klammeri med den uruguayanske spissen i forbindelse med straffesituasjonen like før pause på Emirates. Cavani forsøkte å hindre Olivier Giroud i å ta straffen, hvorpå Ramsey blandet seg inn. Det endte med at Cavani dyttet til Ramsey i brystet. Ramsey på sin side, svarte ved å ta seg til kinnet og snu seg mot dommeren.

Verken PSG-spissen eller Ramsey ble straffet for krangelen.

Da Gerrard og Ferdinand senere diskuterte situasjonen på sendingen til BT Sports, var de begge enige i at reaksjonen til Ramsey var i overkant teatralsk.

– Jeg mener han bør være flau over den reaksjonen. Jeg trodde walisere var tøffe, sa han ifølge The Telegraph.

– Jeg synes Ramsey overreagerer. Hadde det vært en utenlandsk spiller ville vi ha klikket på ham, sa Ferdinand.

Arsenal-legenden Ian Wright var imidlertid ikke enig. Han mente Cavani var heldig som unngikk å få kort.

– Cavani tok ballen for å dra ut tiden, for å legge litt mer press på Giroud. Jeg mener han er heldig. Og i tillegg slenge ut armen sånn. Jeg synes ikke det er så gale, men det er aggressivt. Han kunne lett ha fått kort for det.

Kampen endte til slutt 2-2 og ettersom det endte 1-1 i Paris, er det PSG som er i førersetet i kampen om gruppeseieren. PSG har overtaket på bortemål og trenger bare å slå Ludogorets hjemme i siste kamp for å gå til topps.