Lucas Moura ga Arsenal en nesestyver i kampen om gruppeseier

PSG med viktig fordel etter 2-2 på Emirates.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal-PSG 2-2

PSG ligger i førersetet i kampen om gruppeseier etter å ha spilt 2-2 mot Arsenal på Emirates onsdag.

Med 1-1 i Paris har gjestene overtaket på bortemål, og trenger bare å slå Ludogorets hjemme i siste kamp for å gå til topps.

Både Arsenal og PSG står med elleve poeng før siste kamp i gruppe A. Arsène Wengers menn møter Basel borte.

Mente Sánchez filmet
Edinson Cavani skled inn PSGs ledelse etter 18 minutter.

Like før pause slo vertene tilbake. Alexis Sánchez gikk i bakken i straffefeltet og fikk straffe.

Rasende PSG-spillere mente chilieneren filmet, men dommer Felix Brych ignorerte protestene og Olivier Giroud var sikker fra ellevemeteren.

– Jeg skjønner den blir diskutert, for Sánchez kaster seg veldig teatralsk. Men se reaksjonen til Krychowiak, han ser veldig skyldig ut og protesterer ikke i det hele tatt. Det var kontakt og han mistet fotfestet, sier Morten Langli i Viasat-studio.

Selvmål
Med en halvtime igjen var det en uheldig Marco Verratti som satte ballen i eget mål og sørget for 2-1-ledelse til Arsenal.

En Marquinhos-klarering endte rett i en intetanende Verratti, og den italienske midtbanespilleren var sjanseløs til å reagere før ballen hadde gått via ham og i mål.

Lucas utlignet
Men PSG skulle slå tilbake. Med 16 minutter igjen slo Hatem Ben Arfa en corner bakre stolpe. Der fikk Lucas Moura stå fullstendig umarkert, og brasilianeren headet ballen i mål via hodet til Alex Iwobi.

Arsenal var nødt til å jage scoring, og dermed åpnet det seg opp for PSG. Edinson Cavani spilte seg til flere gigantiske sjanser, uten å overliste David Ospina i Arsenal-målet.