JENNIFER ANISTON avslørER:

Det ikoniske øyeblikket alle Friends-skuespillerne hatet

Jennifer Aniston røper at det var én ting Friends-stjernene gjerne skulle vært foruten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV-serien Friends har gjort skuespillerne Jennifer Aniston, Matt Le Blanc, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow og David Scwimmer udødelige, men det var en detalj med mega-suksessen som de gjerne skulle sett var blitt gjort annerledes.

«I'll be there for you»

Det røper Jennifer Aniston i et intervju med BBC-programmet The One Show. Intervjuet er gjengitt av australske News.

47-åringen forteller at ingen av de seks var spesielt begeistret for måten hver eneste av de 236 episodene startet på: Introen der de danser og morer seg foran en fontene, akkompagnert av The Rembrandts' «I'll be there for you».

– Ingen av oss var egentlig begeistret for intro-låta. Vi følte den var litt ... Jeg vet ikke. Det føltes ikke naturlig ut å danse i en fontene, men vi gjorde det fordi vi fikk beskjed om å gjøre det, sier Aniston til BBC.

Til tross for dette, innrømmer hun at hun ikke klarer å la være å se gamle episoder i reprise.

– Jeg kan ikke noe for det. Først prøver jeg å huske hvilken episode det er. Deretter går halvparten av tiden med på å kontatere overfor meg selv at «jeg husker ikke det, eller det». Jeg blir sugd inn av den nostalgiske følelsen, vedgår hun.

PLIKTLØP: Den populære introen var ikke like populær blant stjernene.
PLIKTLØP: Den populære introen var ikke like populær blant stjernene.

VIDEO: Se hvordan serien startet i vinduet øverst.

Hemmeligheten bak suksessen?

Tidligere i år møtte Gylne Tider-gjengen Matt Le Blanc, som spilte Joey Tribbiani i serien. Han fortalte TV 2 om sjokket knyttet til den enorme kjendisstatusen de fikk nærmest over natten.

Friends-stjernen til TV 2: – Vi var totalt uforberedt

Han fortalte også om hva han tror er en av de viktigste grunnene til seriens suksess.

– Det er egentlig ironisk at de seks karakterene i serien er så ulike. Det er ikke sånn livet egentlig er. Venner har som regel noen lunde de samme interessene. Det bidro imidlertid at vi nådde ut til flere seere. Folk kunne si at «min bror er akkurat som Ross, eller min søster er gal som Pheobe, eller min bror er en dust som Joey». En stor gruppe mennesker kunne identifisere seg med en eller flere av dem. Det var veldig smart av serieskaperne, sa Le Blanc til TV 2.