Unik video: Slik lurte de vaktene, overnattet på Old Trafford og så kampen mot Arsenal

Bli med bak kulissene i stuntet hele Fotball-England snakker om.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To ungdommer har skapt overskrifter i England etter at de klarte å overnatte på Old Trafford natten før storkampen mellom Manchester United og Arsenal.

Mot alle odds maktet Uosof Ahmadi og kameraten Kyle Morgan-Williams å snike seg bort fra en omvisning på Old Trafford, gjemme seg på toalettet over natten for så å få med seg noen minutter av kampen formiddagen dagen etter.

TV 2 har fått tillatelse til å bruke videoen der stunten blir filmet fra start til slutt. Se hele videoen øverst på siden!

I den nesten 20 minutter lange YouTube-videoen dokumenterer Ahmadi det hendelsesrike døgnet. Etter en iskald natt på et toalettet virket leken å være over da en vakt kom inn i rommet og kikket under døren, men Ahmadi og kameraten klarte å skjule seg.

Ved avspark i kampen var de to helt nede ved gresset på Stretford End, men etter en liten stund ble de oppdaget av vaktene, som geleidet dem ut etter å ha gjennomført en sikkerhetssjekk for å være sikre på at de ikke var terrorister. Politiet valgte ikke å forfølge saken.

– Problemet var at vi ikke hadde sitteplasser. Vi klarte oss 16 minutter inn i kampen før vi ble stoppet, fordi vi brukte for lang tid stående ved utgangen. De (vakten) spurte oss hvor setene våre var, men kameraten min fikk panikk og fortalte dem alt vi hadde gjort, sier Ahmadi til Daily Mail.

Klubben varsler nå at de vil etterforske saken og gjennomgå rutinene for at noe lignende ikke skal kunne skje igjen.

– Vi skjønner at folk er i villige til å gjøre alt for å se en kamp på Old Trafford, men disse personene gikk for langt. Det faktum at de og deres eiendeler ble scannet før de kom inn på stadionet, gjør at vi er sikre på at de ikke var en sikkerhetstrussel, sier en United-talsmann ifølge The Telegraph.

Saken fører til enda mer uheldig omtale og er pinlig for Manchester United. I siste serierunde forrige sesong ble kampen mot Bournemouth avlyst etter at en gjenstand ble funnet på toalettet på Old Trafford like før avspark. Gjenstanden viste seg i ettertid å være en mobiltelefon-kopi brukt under en øvelse.

Stuntet på Old Trafford er ikke Ahmadis første. En video på YouTube viser at han har prøvd å gjøre det samme på Emirates, men Arsenal-vaktene oppdaget dem på toalettet.

Video med tillatelse fra Uosof Ahmadi/YouTube.