TILBAKE TIL WEST HAM: Martin Samuelsen er blitt enig med Blackburn om å avbryte låneoppholdet. 
TILBAKE TIL WEST HAM: Martin Samuelsen er blitt enig med Blackburn om å avbryte låneoppholdet.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Samuelsen ferdig i Blackburn: – Han ønsket å starte kamper

Martin Samuelsen (19) har returnert til West Ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Samuelsen er ferdig i Blackburn, det bekrefter klubben på sine nettsider.

– Jeg ser positivt på resten av sesongen og velger å la beina ta seg av snakkingen fremover, skriver Samuelsen i en SMS til TV 2, og legger til et smilefjes.

19-åringen ankom på lån i august og skulle etter planen være i Blackburn ut sesongen, men har bare fått to kamper fra start og to innhopp for Championship-bunnlaget.

– Vi hadde en god prat og Martins familie følte at han ønsket å starte kamper. På det nåværende øyeblikket kunne vi ikke garantere ham det, så vi ble enige om at det beste for ham var å returnere til West Ham. Han er en flott fyr og vi ønsker ham alt det beste, sier Blackburn-manager Owen Coyle.

Samuelsen spilte U23-kamp for West Ham mot nettopp Blackburn mandag kveld. Da scoret nordmannen West Hams mål i kampen.

– Jeg er alltid fornøyd med å score og med å få noen minutter i dag. Jeg bare nyter å spille fotball. Sist jeg spilte var her for U23-laget mot West Brom, så jeg er henrykt over å få spille i dag, sa han til West Hams nettsider etter kampen.

– I Blackburn har jeg jobbet hardt, og dratt inn for å trene stort sett hver eneste dag fordi jeg ikke har fått spille. Jeg har gjort ekstratrening for å sørge for at jeg er i bedre form når jeg får sjansen, fortsatte 19-åringen.

Samuelsen scoret også sitt første landslagsmål for Norge i høst, da San Marino ble slått 4-1 i VM-kvaliken i oktober.