Dag Otto og Kristians låt «Never Too Late» havnet på Spotify

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegårds popstjernedrøm har gått i oppfyllelse. I dag utgis låta «Never Too Late» på Spotify og andre strømmetjenester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dagens «På tur med Dag Otto»-program reiser duoen til Los Angeles for å bli popstjerner.

– Dette var Kristians store drøm og ønske og hans hevn for alle utfordringer jeg har stilt ham overfor. Dette var langt utenfor min komfortsone, men du ser at Kristian koser seg under hele turen, sier Dag Otto til TV 2.

Spotify

Sammen med den norske produsent og låtskriveren André Lindal og artisten Marion Ravn, skulle duoen skrive og spille inn ei låt, samt spille inn musikkvideo til «Never Too Late».

Resultat ble så bra at de i dag debuterer med låta på alle strømmeplattformer av musikk rundt omkring i verden med fokus på Spotify.

– Det blir spennende å se om dette selger. Låta er produsert av en av de beste vi har med André Lindal i spissen og det har blitt en god og catchy poplåt, sier Jørn Dalchow hos daWorks Records.

Musikalske gener

Dag Otto har ikke musikalske gener i forhold til Kristian så det ble endel utfordringer på veien. At låten nå dukker opp på Spotify, føyer seg inn i rekken av overraskelser Dag Otto har fått av Kristian etter Los Angeles-turen.

– Jeg trodde vi var ferdig med dette prosjektet etter Senkveld-opptredenen, så det er med skrekkblandet fryd jeg ser at låta er lansert på Spotify. Det å synge er ikke min greie, så jeg er ikke veldig optimistisk til hvordan dette blir mottatt, sier Dag Otto.

Kristians popdrøm

POPSTJERNER: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård gir ut singelen «Never too late». Foto: daWorks Records AS
POPSTJERNER: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård gir ut singelen «Never too late». Foto: daWorks Records AS

Gutta spilte også inn en musikkvideo til låta «Never Too Late» som blir presentert i «På tur med Dag Otto»-spesial programmet som kommer på TV 2.

– Jeg er svært stolt av videoen vi lagde og den kommer med elemnter fra Los Angeles, Zambia, Sandnes og Peru. Det er viktig for meg å presisere at dette var Kristians drøm, men jeg er stolt over hva vi fikk til, avslutter Dag Otto Lauritzen.

Se På tur med Dag Otto på TV 2 onsdager klokken 20.00.