LEGGER OPP: LSK-kaptein Marita Skammelsrud Lund etter kampen mot PSG i Mesterligaen. 
LEGGER OPP: LSK-kaptein Marita Skammelsrud Lund etter kampen mot PSG i Mesterligaen.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad/NTB scanpix

Var tatt ut i landslagstroppen – legger opp umiddelbart

Marita Skammelsrud Lund og Marit Sandvei gir seg med fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kaptein Marita Skammelsrud Lund og Marit Sandvei har bestemt seg for å legge opp, skriver Romerikes Blad. Begge har vært i LSK Kvinner siden oppstarten i 2009.

Skammelsrud Lund (27) og Sandvei (29) har henholdsvis 81 og 11 A-landskamper. Begge har meldt forfall til landslagstroppen som møter Tyskland.

– Marita og Marit har informert oss om at de legger opp. Det er selvfølgelig synd for oss. Det er spillere som har gjort en fantastisk innsats for klubben, sier daglig leder i LSK Kvinner, Kristine Skuland Nilsen, til RB.

Dermed får dobbeltmesterne ytterligere hull å fylle foran neste sesong. Fra før er det kjent at Lene Mykjåland og Emilie Haavi har bestemt seg for å forlate klubben. I tillegg forsvinner gulltreneren Monica Knudsen.

– Det er litt kinkig for A-landslaget og for Lillestrøm, men det åpner muligheter for andre. Det er slik vi må se på det, sier landslagets assistenttrener Geir Hansen til VG. (©NTB)