Alle de 12 norske Tesla-forhandlerne er med i en ny konkurranse, som gjør det mulig å vinne Tesla Model S for en uke.
Alle de 12 norske Tesla-forhandlerne er med i en ny konkurranse, som gjør det mulig å vinne Tesla Model S for en uke.

Nå kan du vinne en Tesla – på ordentlig

Du får den riktignok bare en uke – men denne gangen er det ikke svindel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For ikke så lenge siden, pågikk det en ulovlig "konkurranse" på Facebook. Noen opprettet en side, og lokket med å gi bort en Tesla Model S til en av de som likte, delte og kommenterte på siden.

Tusenvis av nordmenn gikk på med søkke og snøre, og ble lurt trill rundt.

For det var nemlig ingen konkurranse, men snarere en svindel for å få samlet masse likes til en side på Facebook, som senere kan selges.

Nå er det derimot en ekte konkurranse på gang, og denne gangen er det Tesla selv som står bak. Og den foregår ikke på Facebook.

Du vinner riktignok ikke en bil til odel og eie, men du får låne en Telsa Model S en uke. Det er samme konkurranse hos alle de 12 Tesla-forhandlerne i Norge, så sjansene for å vinne er gode.

Facebook-juks: Tusenvis av nordmenn lar seg lure

Tilfeldig timing

– Kampanjen var planlagt lenge før svindel-konkurransen som gikk på Facebook. Men det passet jo litt ekstra bra akkurat nå da. Kanskje det kan være et lite plaster på såret for de som ble skuffet over Facebook-jukset, sier kommunikasjonssjef i Tesla Norge, Even Sandvold Roland.

Det en må gjøre for å være med i konkurransen, er å fylle inn kontaktinformasjon og skrive kort hvorfor du vil låne bilen.

Slutt på gratis Tesla-lading

Tesla vil blant annet vise at Model S fungerer som nummer 1-bil, også på vinterføre.
Tesla vil blant annet vise at Model S fungerer som nummer 1-bil, også på vinterføre.

Døråpner

For Tesla sin del, er naturligvis målet å få inn nye kunder.

– Vi merker at det er en del spørsmål og bekymringer som går igjen. De tror vi blir borte, når en får testet bilen såpass grundig. På den tiden får de kanskje opp øynene for at Model S også kan være en god nummer 1-bil, sier Sandvold Roland.

Dette gjør Tesla for å beholde forspranget

90D

Akkurat hvilken variant av Model S du får anledning til å teste, er litt avhengig av hva som er tilgjengelig hos den enkelte forhandler.

Det de har mest av er 75D og 90D, så mest trolig blir det en av disse. Uansett blir det nok en vesentlig sprekere familiebil enn hva mange er vant med fra før. 90D gjør 0-100 km/t på 4,4 sekunder.

D-en står for Dual Motor, hvilket betyr at bilen har firehjuldrift.

Men stikker av med Teslaen - mens kvinner kjører ...