HELL I UHELL: Bilen til Sindre Enoksen fikk en tur i grøfta, og byttet eier samme døgn. Foto: Sindre Enoksen/Privat/ifinnmark-no/Amedia.
HELL I UHELL: Bilen til Sindre Enoksen fikk en tur i grøfta, og byttet eier samme døgn. Foto: Sindre Enoksen/Privat/ifinnmark-no/Amedia.

Slik la Sindre bilen ut til salgs

Skled på isen ut oppkjørselen og havnet på taket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da bilen til Sindre Enoksen i Kvalsund veltet, tok han like godt et bilde og la den ut for salg. Han ble overrasket over hvor kjapt nøkkelen byttet hender, skriver ifinnmark.no.

Enoksen la ut bildet av bilen på hodet, og skrev følgende tekst:

«Hilux 4 seter for salg. Myyye deler byttet i sommer. Har vært på taket i dag i ca. 45 min. Starter og går nå, etter å ha tømt sylindrer for olje. Kilometerstand er 259.000. Kommer mer info og bilder i morgen, da det er mørkt ute. Hbo 12.000 kr. Men vettige bud vurderes.»

Ti timer senere...

Annonsen virket - uten å ha blitt delt nevneverdig. Ti timer senere var bilen solgt for 12.000 kroner.

– Bilen skled på isen ut av oppkjørselen, og flippet ned i elva. Jeg tok et bilde da den lå der, og trodde ikke jeg skulle få så mye for den, forteller Enoksen.

LES OGSÅ: – Har kommet snø i stort sett hele Finnmark

Snudde bilen på tre kvarter

Uhellet skjedde kvart på tolv lørdag formiddag. Enoksen kom til stedet to–tre minutter etterpå, sjekket at sjåføren var i god behold og fikk ham innendørs. Deretter besluttet han å legge ut bilen for salg.

Etter tre kvarter var bilen snudd riktig vei.

Første generasjons Hilux ble lansert i 1968. Bilen er siden solgt i 16 millioner eksemplarer.

Du kan lese mer om bil og trafikk på ifinnmark.no – her:

Lennart solgte bilen – to timer senere så den slik ut!